Farsund: Kammuslinger og hvidvin

Farsund: Kammuslinger og hvidvin

Forleden havde AC og Kristian inviteret mig over til hvidvin og kammuslinger, og det er jo ikke noget man siger nej til. De bor helt ned til fjorden, så Kristian hoppede bare i dykkerdragten og svømmede ud og hentede muslingerne. Han havde også fanget en lille pighvar med de bare næver (!), så menuen stod på pasta med kammuslinger, pighvar og rejer.

Jeg så hvordan pighvaren blev fileteret, og hvordan muslingerne blev åbnet og renset, og jeg tror ikke der gik mere end 20 minutter fra de var hevet op af vandet og til de lå på panden. Kristian havde lavet en sabayon-sauce som blev blanDet smagte fantastisk! Den mest rene, friske smag, man kan forestille sig, og vildt at have sådan et spisekammer lige uden for døren.

Min mor samler på muslingeskaller, så det første hun sagde, da jeg sendte hende et billede af fangsten var, at jeg skulle huske at tage skallerne med hjem. Jeg vaskede derofr 6 skaller som blev lagt til tørre ude på terrassen, og så glemte jeg selvfølgelig at tage dem med. Tror jeg bliver nødt til at hilse på AC snart igen:)

Jeg skal nok lægge opskriften op senere.

Min danske YouTube-kanal med opskrifter, rejsevideoer og meget mere 🇩🇰

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Seneste Indlæg

  • Los Angeles er rigtig stor og mange bliver overraskede over afstandene. Der er ikke noget egentligt bycentrum som vi er vant til i Danmark, og heller ikke rigtigt nogle deciderede …

  • Efter en bytur i Vegas er fastfood de flestes førstevalg dagen derpå, men for mig er ramen den ultimative tømmermændskur. Derfor endte Tina og jeg på Momofuku en fredag omkring …

  • Vietnamesisk Egg Coffee (cà phê trứng) kombinerer stærk kaffe med en luftig creme af piskede æggeblommer og kondenseret mælk. Drikken blev opfundet i Hanoi tilbage i 1940’erne, da frisk mælk …