Zürich: Uetliberg – På bjergvandring i byen

Uetliberg, Zürich

Uetliberg er Zürichs eget lokale bjerg. Det er 870m højt, hvilket måske ikke er så meget efter schweiziske standarder, men er man vant til Danmarks flade terræn, så er Uetliberg helt sikkert besværet værd. Faktisk er det ikke spor besværligt at komme derop, for S10-toget kører fra hovedbanegården og et godt stykke op på bjerget.

Fra endestationen er der kun cirka 10 minutters gang på en bred, asfalteret sti op til toppen. Det er virkelig bjergvandring for de dovne, men det passede fint med hvad jeg syntes, at jeg kunne overkomme den mandag formiddag, jeg var der.

På toppen af Uetliberg, Uto Kulm, står der et udsigtstårn, og for 2CHF kan man komme yderligere 30 meter væk fra jorden. Det kan helt sikkert anbefales, for deroppe har man den flotteste 360°-udsigt over Zürich og det omkringliggende terræn.

Der ligger også et hotel på toppen, så da jeg var færdig med at tage billeder oppe fra tårnet, gik jeg hen til terrassen på hotellets restaurant og spiste frokost. De havde en 2-retters frokostmenu, og der var også en vegetarisk version, som jeg valgte. Jeg kan ikke huske hvad det kostede, men det var væsentligt billigere, end man skulle tro, beliggenheden taget i betragtning, og så inkluderede måltidet desuden 1 stk. flirtende tjener ganske gratis:)

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  • Jeg er i Paris en uges tid for at repræsentere det koreanske hudplejemærke Schwanen Garten ved nogle modeshows her under Paris Fashion Week. Dog har jeg også en del fritid, …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje