Zürich: Uetliberg – På bjergvandring i byen

Uetliberg, Zürich

Uetliberg er Zürichs eget lokale bjerg. Det er 870m højt, hvilket måske ikke er så meget efter schweiziske standarder, men er man vant til Danmarks flade terræn, så er Uetliberg helt sikkert besværet værd. Faktisk er det ikke spor besværligt at komme derop, for S10-toget kører fra hovedbanegården og et godt stykke op på bjerget.

Fra endestationen er der kun cirka 10 minutters gang på en bred, asfalteret sti op til toppen. Det er virkelig bjergvandring for de dovne, men det passede fint med hvad jeg syntes, at jeg kunne overkomme den mandag formiddag, jeg var der.

På toppen af Uetliberg, Uto Kulm, står der et udsigtstårn, og for 2CHF kan man komme yderligere 30 meter væk fra jorden. Det kan helt sikkert anbefales, for deroppe har man den flotteste 360°-udsigt over Zürich og det omkringliggende terræn.

Der ligger også et hotel på toppen, så da jeg var færdig med at tage billeder oppe fra tårnet, gik jeg hen til terrassen på hotellets restaurant og spiste frokost. De havde en 2-retters frokostmenu, og der var også en vegetarisk version, som jeg valgte. Jeg kan ikke huske hvad det kostede, men det var væsentligt billigere, end man skulle tro, beliggenheden taget i betragtning, og så inkluderede måltidet desuden 1 stk. flirtende tjener ganske gratis:)

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop