Zürich: Middag på Josef – Hip men hyggelig

Josef i Zürich

Første aften i Zürich var vi på Josef, som er en hip restaurant i det gamle industrikvarter Zürich West, som i dag er et af de mest trendy områder i Zürich. Man sammensætter selv sit måltid fra et udvalg af forskellige småretter, og 3 retter koster 53CHF. Det er billigt for Zürich, med tanke på at Josef er en af den slags über-smarte steder, som sagtens kunne slippe af sted med at være meget dyrere.

Schweizerne er stolte over deres hjemmeavlede frugt, grøntsager og køer, og det kan man godt forstå. Specielt schweizisk kød er nemlig i en klasse for sig, og noget man ikke må gå glip af. I menuen på restauranterne er det ofte markeret med et ”CH” hvis ingredienserne er Made in Switzerland.

På Josef fik jeg schweizisk bøftatar, og det smagte så englene sang og stjernerne dansede. Superfedt at de ikke havde blandet alt for mange andre ting i tataren, så man kunne nyde den rene smag af det fantastiske kød. De schweiziske køer smager nemlig rigtig godt, og min oksetatar blev hurtigt angrebet fra alle sider.

Den grillede blæksprutte var ikke fra Schweiz, men gjorde på trods af dette fin figur på tallerkenen og smagte udmærket. Josef slap også godt af sted med det Onsen Egg, der fulgte efter, selvom jeg gerne ville have set ægget spille en mere central rolle. Det druknede nemlig lidt i den gule mos og alle de ristede brødkrummer, hvilket var en skam, da det var perfekt tilberedt.

Vi fik en af de billigste vine på menuen, og den var lidt for sød og ikke noget, jeg ville bestille igen. Den fyldte dog sit formål, og i slutningen af måltidet var vi alle sammen klar til tequila. Når jeg rejser med AC er tequila den første aften en fast tradition, som der ikke kan pilles ved og Myrvete måtte bare hoppe med på vognen og bukke under for gruppepresset:)


Josef, Gasometerstrasse 24, Zurich

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  • Jeg er i Paris en uges tid for at repræsentere det koreanske hudplejemærke Schwanen Garten ved nogle modeshows her under Paris Fashion Week. Dog har jeg også en del fritid, …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje