Skoposer med lomme – Perfekt til rejsen

Skoposer til rejsen

En god skopose er en af de ting, man ikke ved man mangler, men når man først har fået en, ved man ikke, hvordan man har klaret sig uden. Jeg har selv arbejdet mange år som cabin crew (stewardesse), og det er et job, som involverer skobytte flere gange om dagen. Mange cabin crew har lidt finere sko med høje hæle, som man har på i lufthavnen og når man byder folk velkommen ombord. Når man er i luften og skal igang med at servicere passagerene, skifter man til mere behagelige sko. De skoposer, som vi fik udleveret af flyselskabet, var ofte den billigere slags, og kunne ikke meget andet end at holde styr på skoene. Jeg har dog tit tænkt på, at man sagtens kunne ændre lidt i designet på de typiske skoposer og gøre dem meget mere anvendelige, så for noget tid siden tog jeg fat i Kanary og kvinderne fra CWSG i Cambodia med et forslag til, hvordan jeg synes en skopose skulle se ud. Det resulterede i Not Just A Shoe Bag, der som navnet antyder er meget mere end bare en skopose.

Skoposer til rejsen

Skoposen har en stor lomme foran, hvor man kan have et par ekstra nylonstrømper eller almindelige strømper, samt lidt skocreme, en pudseklud, og hvad man ellers har brug for til sine sko.

Når man er fremme på destinationen kan man bruge skoposen til sine løbesko, hvis man fx skal med bus eller metro for at komme til løberuten. Man kan selvfølgelig også bruge den som minirygsæk eller som gymnastikpose til træningstøj og sko.

Skoposerne er fremstillet i upcycled stof, som er stof der er tilovers fra tøjfabrikkerne i Cambodia. Kanary køber stoffet direkte fra fabrikkerne eller hos sælgere på tekstilmarkederne i Phnom Penh, og på denne måde mindsker vi spildet fra tekstilindustrien og bidrager til en mere bæredygtig produktion.

Not Just a Shoe Bag

CWSG

Meget mere end en skopose. Cambodia Women’s Support Group. Bæredygtigt og fair.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop