Skoposer med lomme – Perfekt til rejsen

Skoposer til rejsen

En god skopose er en af de ting, man ikke ved man mangler, men når man først har fået en, ved man ikke, hvordan man har klaret sig uden. Jeg har selv arbejdet mange år som cabin crew (stewardesse), og det er et job, som involverer skobytte flere gange om dagen. Mange cabin crew har lidt finere sko med høje hæle, som man har på i lufthavnen og når man byder folk velkommen ombord. Når man er i luften og skal igang med at servicere passagerene, skifter man til mere behagelige sko. De skoposer, som vi fik udleveret af flyselskabet, var ofte den billigere slags, og kunne ikke meget andet end at holde styr på skoene. Jeg har dog tit tænkt på, at man sagtens kunne ændre lidt i designet på de typiske skoposer og gøre dem meget mere anvendelige, så for noget tid siden tog jeg fat i Kanary og kvinderne fra CWSG i Cambodia med et forslag til, hvordan jeg synes en skopose skulle se ud. Det resulterede i Not Just A Shoe Bag, der som navnet antyder er meget mere end bare en skopose.

Skoposer til rejsen

Skoposen har en stor lomme foran, hvor man kan have et par ekstra nylonstrømper eller almindelige strømper, samt lidt skocreme, en pudseklud, og hvad man ellers har brug for til sine sko.

Når man er fremme på destinationen kan man bruge skoposen til sine løbesko, hvis man fx skal med bus eller metro for at komme til løberuten. Man kan selvfølgelig også bruge den som minirygsæk eller som gymnastikpose til træningstøj og sko.

Skoposerne er fremstillet i upcycled stof, som er stof der er tilovers fra tøjfabrikkerne i Cambodia. Kanary køber stoffet direkte fra fabrikkerne eller hos sælgere på tekstilmarkederne i Phnom Penh, og på denne måde mindsker vi spildet fra tekstilindustrien og bidrager til en mere bæredygtig produktion.

Not Just a Shoe Bag

CWSG

Meget mere end en skopose. Cambodia Women’s Support Group. Bæredygtigt og fair.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  • Jeg er i Paris en uges tid for at repræsentere det koreanske hudplejemærke Schwanen Garten ved nogle modeshows her under Paris Fashion Week. Dog har jeg også en del fritid, …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje