Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Pleiku: Middag på BBQ Vien Dong – Den aften min far spiste en vandmand

BBQ Vien Dong, Pleiku restaurant

I Pleiku spiste vi på BBQ Vien Dong, som er en hyggelig restaurant med tagterrasse. Det var Valentine’s Day, så der var godt travlt, og fra vores bord en trappe op kunne vi fint følge de uundgåelige små dramaer, der også udspillede sig på denne hjerternes dag. Jeg har stadigvæk ondt af den unge fyr, som efter at have ventet i over en time indså, at han var blevet brændt af og i bedste Hollywood-stil brølede sin fortvivlelse ud, før han styrtede ned på gaden og sendte en kæmpe buket blomster med en taxi til ukendt destination.

De billedskønne piger i restauranten bar så meget Chanel, at det nok var fake. De var i selskab med unge mænd, som virkede utilpasse i deres jakkesæt, men meget tilfredse med at have en date. Dem uden date havde forskanset sig henne i et hjørne med en ramme Saigon Bia i stedet.

Menuen var kun på vietnamesisk, så vi valgte et par tilfældige retter, krydsede fingre og ventede på at maden var færdig. Det viste sig, at vi havde bestilt hotpot med fisk og skaldyr, noget grillet kød, en ret med ris og grøntsager samt en salat med et eller andet ovenpå, som ingen af os kunne identificere. Jeg spurgte en af tjenerne, hvad det var, men han talte kun meget lidt engelsk. ”Is it fish?” gestikulerede jeg med armene flagrende ud til siden som finner, og han nikkede.

Min far elsker fisk, så han fyldte munden med hvad, vi nu troede var en slags hvidfisk-sashimi. ”Det er lidt sejt” konstaterede han, og jeg påbegyndte en nærmere inspektion af de glinsende rå skiver. Det viste sig, at der var nogle små brune prikker, som ikke umiddelbart virkede foreneligt med hvidfisk-tesen.

”Hmm” sagde jeg.

”Måske er det blæksprutte?” spurgte far med stemmen fuld af håb.

”Hmm” sagde jeg igen ”helt sikkert blæksprutte..”

På det tidspunkt var hotpotten færdig, og den var så stærk, at vi for en tid glemte alt om uidentificeret, prikket måske-fisk, men så fik jeg den idé at vi kunne bruge Google Translate til at hjælpe os med at afkode menuen. Det viste sig at blæksprutten ikke var bæksprutte men derimod vandmand. Goi Sua betyder vandmandssalat på vietnamesisk. Så ved I det.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje