Vietnam: Med tog fra Hanoi til Danang

nattoget fra Hanoi til Danang

Hvis I spørger mine forældre, så var en af de største oplevelser i Vietnam togturen mellem Hanoi og Danang. Det var en tur på 16 timer, så vi havde booket soft-sleeper-billetter. Vi havde derfor hver vores køje med dyne og hovedpude, samt en læselampe og et stik, hvor man kunne oplade sin mobil. 

Jeg ville ønske, at jeg kunne give jer en detaljeret beskrivelse af jernbanens prøvelser, men jeg faldt i søvn efter kun en halv time, og jeg vågnede ikke før, vi var nogle timer nord for Danang. På det tidspunkt kørte toget helt ude ved kysten så det sidste stykke af turen sad vi alle sammen klistret til vinduet og nød den fantastiske udsigt.

Hvordan booker man billet på toget fra Hanoi til Danang?

The Man in Seat 61 er en virkelig god webside, hvor man finder alt, hvad man behøver at vide for at planlægge sin rejse. Jeg bookede vores billetter online gennem Baolau, og det fungerede rigtig fint.

Det er billigt at rejse med tog i Vietnam, så med mindre man kun skal rejse en meget kort strækning, kan det kun anbefales, at man booker de komfortable soft-sleeper-køjer. Vi betalte 1,025,000VND (ca. 306 kr.) pr. billet plus et servicetillæg på 40,000VND (12kr.) til Baolau.

Hvornår på døgnet skal man rejse?

Vores tog afgik kl. 20:10 fra Hanoi, og det viste sig at være et rigtig godt tidspunkt at tage af sted på. I starten af turen er der nemlig ikke rigtig noget at se (ifølge min far, som var vågen hele natten). Det er først når man nærmer sig Danang, at toget kører helt ude ved kysten, og det var perfekt at se den del af strækningen i dagslys.

Hvad skal man have med?

Hvis man booker en soft-sleeper-billet, så behøves man egentlig ikke at tage andet end snacks og drikkevarer med. Man skulle efter sigende kunne købe mad om bord, men vi tog hen til supermarkedet ved Hanoi togstation og provianterede inden rejsen. Never go down on snacks!

Toiletterne om bord var meget ulækre og der var ikke noget toiletpapir, så husk at tage en pakke servietter med samt noget håndsprit. Gulvet på toilettet var desuden fyldt med ildelugtende substanser, så det ville sikkert også være en god idé at tage nogle vådservietter med så man kan tørre sine sko af efter toiletbesøg.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop