Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Hoi An: Cao Lau og Cafe 43

Cau Lau at Cafe 43, Hoi An

Glem alt om Pho, for i Hoi An er det Cao Lau der stjæler showet. Cao Lau er en slags nudelsuppe uden nudler. Forvirret? Tænk tykke hvide nudler, friske urter og svinekød i skiver. Sprødt, lækkert og ikke til at stå for. Man blander det hele godt sammen i skålen, inden man begynder at spise, så man får en lille smule af alle de lækre ingredienser med i hver eneste mundfuld. 

Der er bid i nudlerne, som for øvrigt minder ret meget om japanske udon-nudler. De fremstilles med vand fra en gammel kilde udenfor byen, og man tilsætter efter sigende også en særlig slags aske(!) der giver nudlerne en udsøgt smag, som ikke går at kopiere. Mange hardcore foodies vil derfor også hævde, at man ikke finder autentisk Cao Lau andre steder end i Hoi An.

Da jeg var i Hoi An spiste jeg Cao Lau til morgenmad hver eneste dag, men ligesom Pho, er Cao Lau noget man kan spise døgnet rundt. Jeg prøvede mange forskellige slags, og de fleste var ret fantastiske, men den bedste var den, jeg fik på Cafe 43. Cafe 43 er en fin lille café i et fredeligt område af Hoi An. De har formået at opbygge en ret stor fanbase af foodies på rejsende fod, og stedet er lidt turistet, men på en skøn, laid-back backpacker-måde som ikke gør nogen fortræd, og deres Cao Lau er så god, at du vil fortryde, hvis du ikke kigger forbi.


Cafe 43, 43 Trần Cao Vân, Phường Minh An, Hội An

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop