Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Hotellet i Hoi An – Cozy Hoi An Boutique Villas

Cozy Hoi An Boutique Villas

I Hoi An boede vi på hotellet Cozy Hoi An Boutique Villas. Det er et yndigt boutique hotel i et stille kvarter ca. 10 minutters gang vest for Old Town. Cozy Hoi An Boutique Villas (eller lad os bare kalde det Cozy) åbnede i december 2015, så alt er stadigvæk helt nyt.

Værelserne var smagfuldt indrettet og de blev rengjort omhyggeligt hver eneste dag. Mine forældres værelse havde udsigt til en græssende ko og et par høns, mens mit værelse vendte ud mod et grønt areal uden køer i sigte. I stedet var jeg velsignet med et par karaokesyngende naboer i en af bygningerne ved siden af.

Poolen var ikke særligt stor, men det gjorde ikke noget, for det var kun os, der brugte den. Liggestolene var placeret ude i vandet, så man kunne køle sine fødder, mens man tog sol, og man kunne derudover bestille kolde drikkevarer inde fra hotellets restaurant.

Morgenmad var inkluderet i værelsesprisen og buffeten havde alt man kunne ønske sig og mere til, og kokken stod klar til at lave omeletter og spejlæg samt lokale specialiteter som cao lau og quang-nudler. Jeg smagte min første skål cao lau på hotellet, og det viste sig senere også at være en af de bedste cao laus, jeg fik i Hoi An.

Det der for alvor gjorde vores ophold på Cozy til noget helt specielt var dog personalet, som var nogle af de mest  venlige og omsorgsfulde mennesker, jeg længe har mødt. Da vi checkede ind, satte de sig sammen med os og gav os en introduktion til både Hoi An og hotellet med flere nyttige tips og gode råd. Personalet lærte sig endda vores navne, så når vi kom tilbage til hotellet efter en dag ude i byen, bød de os velkommen med et ”welcome back, Ole, Pia and Sanne!”.

De gjorde alt i deres magt for at vores ophold forløb så gnidningsfrit som muligt, og jeg kan ikke mindes, at jeg nogensinde har oplevet så venlig og gæstfri service på noget andet hotel i verden.

PS: Angående den tidligere nævnte ko, så vågnede mine forældre en dag og opdagede, at den var væk. De blev lidt triste, da de var overbeviste om, at koen nok var blevet til oksekødsstrimler i en pho-suppe. Den sidste dag så vi dog til vores store lettelse, at den græssede lidt længere nede af vejen, så vi kunne spiste vores morgenmads-pho uden dårlig samvittighed.

Min Vietnam Blog


Cozy Hoi An Boutique Villas, 08/2 Đào Duy Từ, Phường Cẩm Phổ, Hoi An

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje