Lidt om LinkedIn

Roppongi spider, Tokyo

Indlæg fra min gamle blog:

Jeg har haft en profil på LinkedIn i flere år, men jeg anvender den ikke rigtigt, og jeg har ikke opdateret den mange gange, siden jeg registrerede mig. Jeg fik derfor et mindre chok, da jeg forleden var inde for at give min profil en hårdt tiltrængt make-over. 

Fra blot at være et online CV-netværk har LinkedIn antaget jobzilla-agtige dimensioner, og man kan nu ”endorse” hinandens ”skills and expertise” og uddele anbefalinger og alment rygklapperi til højre og venstre, samt ovevåge hvornår tjenesten bliver gengældt.

Jeg synes egentlig konceptet er fint nok, og LinkedIn må være et fantastisk værktøj for firmaer, som skal ansætte. Jeg ved også godt at almindelige jobansøgninger tit er skrevet med den store pensel med både airbrush- og blur-funktionen slået til. Alligevel blev jeg overrasket over, hvor homogene alle LinkedIn-profiler er. Alle har jo fremragende lederegenskaber og fantastisk social kompetence, i hvert fald, hvis de skal sige det selv, og dermed falder alt det fremragende og fantastiske hurtigt til jorden og bliver trivielt og mainstream.

Hvor er kanten? Det, der på godt Swenglish kan beskrives som ”lite wild-and-crazy”? Selvfølgelig kan jeg godt forstår, at man ikke vælger at skrive på LinkedIn, at man tit pjækker om mandagen eller drikker sig hønefuld til julefrokosten, men hvor ville det dog været forfriskende, med nogle oplysninger, der afslørede lidt om personen bag profilen.

 

Her er 10 ting, jeg gerne vil endorses for:

 

  • Karaoke: Mine største hits inkluderer alt med JAY-Z, men repertoiret spænder vidt.

 

  • Saucer: Jeg laver en grum rødvinssauce.

 

  • Kung-fu: Ok, ikke rigtigt, men man må gerne overdrive lidt. Jeg var i hvert fald klassemester i smølfespark..

 

PS: jeg er blevet endorsed for mine ”military skills”…gad vide hvor det kommer fra??

 

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop