New York: Russ & Daughters – Lox og Cream Cheese

Russ and Daughters, bagels i New York

Russ & Daughters er et af mine yndlingsbagelsteder i New York, så til frokost tog jeg Poul under armen og tvangsindlagde ham til lidt bagel-terapi. Der er ingen siddepladser inde i butikken på Houston Street, så man tager sine bagels og finder en bænk på gaden udenfor.

Der er også en Russ & Daughters café på Orchard Street i nærheden, og den ser vældig fin ud. Maden skulle også være rigtig god, men den over 100 år gamle butik på Houston Street er altså noget helt særligt og en oplevelse i sig selv.

Mens Katz’s Delicatessen, lidt længere nede af Houston Street, er berømte for pastrami sandwich, så er det røget fisk, som er Russ & Daughters varemærke, og deres udvalg af laks er imponerende. Poul havde først tænkt sig at prøve The Generational som er en bagel (eller en bialy) med røget laks og røget stør, men jeg fik ham overtalt til at dele en klassisk Nova lox & Cream cheese  med mig i stedet. Jeg har tidligere smagt The Generational på Russ & Daughters, og den er supergod, men jeg ved hvor meget Poul elsker god laks, så jeg vidste, at det ville være et godt valg for os begge to.

Min guide til de bedste bagels i New York>>

Russ & Daughters, 179E Houston Street, Lower East Side, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje