New York: Russ & Daughters – Lox og Cream Cheese

Russ and Daughters, bagels i New York

Russ & Daughters er et af mine yndlingsbagelsteder i New York, så til frokost tog jeg Poul under armen og tvangsindlagde ham til lidt bagel-terapi. Der er ingen siddepladser inde i butikken på Houston Street, så man tager sine bagels og finder en bænk på gaden udenfor.

Der er også en Russ & Daughters café på Orchard Street i nærheden, og den ser vældig fin ud. Maden skulle også være rigtig god, men den over 100 år gamle butik på Houston Street er altså noget helt særligt og en oplevelse i sig selv.

Mens Katz’s Delicatessen, lidt længere nede af Houston Street, er berømte for pastrami sandwich, så er det røget fisk, som er Russ & Daughters varemærke, og deres udvalg af laks er imponerende. Poul havde først tænkt sig at prøve The Generational som er en bagel (eller en bialy) med røget laks og røget stør, men jeg fik ham overtalt til at dele en klassisk Nova lox & Cream cheese  med mig i stedet. Jeg har tidligere smagt The Generational på Russ & Daughters, og den er supergod, men jeg ved hvor meget Poul elsker god laks, så jeg vidste, at det ville være et godt valg for os begge to.

Min guide til de bedste bagels i New York>>

Russ & Daughters, 179E Houston Street, Lower East Side, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop