Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 500kr. Ellers koster fragt 50 kr.

New York: Frokost på Her Name is Han

Frokost på Her Name is Han, New York Blog

Efter at have fået ordnet vipperne på Ebenezer spiste jeg frokost på Her Name is Han, som er en populær koreansk restaurant i Koreatown. Der var som sædvanlig kø udenfor, men ventetiden var kun en halv times tid, som blev fordrevet med en lille gåtur i området.

Til frokost kan man vælge mellem forskellige menuer på Her Name is Han. De bliver alle sammen serveret med et lille udvalg af banchan (små sideretter), samt ris og suppe, og koster kun omkring 17-18$.

Jeg valgte menuen med grøntsagsbibimbap, som var lige hvad jeg havde lyst til den dag. Bibimbap er en klassisk koreansk ret med ris, der er toppet med forskellige slags grøntsager, en rå æggeblomme, gochujang (red pepper paste), og nogle gange kød. Man blander det hele godt sammen, før man spiser det, og selvom jeg synes jeg er meget nøje med min bibimbap-blandingsteknik, så får jeg altid at vide af mine koreanske venner, at jeg ikke blander det nok.

Hvis I kunne tænke jer at læse om andre koreanske restauranter i New York, så har jeg bedt min veninde April lave en guide, som I finder her:

Guide til koreanske restauranter i New York >>


Her name is Han, 17 E 31st St, Midtown, New York