New York: Frokost på Her Name is Han

Frokost på Her Name is Han, New York Blog

Efter at have fået ordnet vipperne på Ebenezer spiste jeg frokost på Her Name is Han, som er en populær koreansk restaurant i Koreatown. Der var som sædvanlig kø udenfor, men ventetiden var kun en halv times tid, som blev fordrevet med en lille gåtur i området.

Til frokost kan man vælge mellem forskellige menuer på Her Name is Han. De bliver alle sammen serveret med et lille udvalg af banchan (små sideretter), samt ris og suppe, og man får virkelig meget for pengene. Der er altid helt fyldt op omkring frokost, med folk som venter udenfor på at få bord.

Jeg valgte menuen med grøntsagsbibimbap, som var lige hvad jeg havde lyst til den dag. Bibimbap er en klassisk koreansk ret med ris, der er toppet med forskellige slags grøntsager, en rå æggeblomme, gochujang (red pepper paste), og nogle gange kød. Bibimbap betyder (blandet ris), og selvom de forskellige ingredienser er nydeligt arrangerede i segmenter ovenpå risene når retten serveres, skal det hele blandes godt sammen, før man spiser det. Bibimbap serveres ofte i en sort stenskål, en såkaldt “dolsot” som gør risene i bunden sprøde, og som sørger for at holde retten varm under hele måltidet. Når bibimbap serveres på denne måde kaldes det dolsot-bibimbap.

Selvom jeg synes min bibimbap-blandingsteknik er ret skarp, så får jeg altid at vide af mine koreanske venner, at jeg ikke blander det nok. I kan se hvordan jeg blander bibimbap på Her Name is Han i videoen nedenfor, men hvis I vil se, hvordan man blander blander bibimbap hvis man er rigtig koreaner, så kan I læse mit blogindlæg om Hankook Jib, og se videoen, hvor min koreanske veninde Ella viser, hvordan det skal gøres.

Hvis I kunne tænke jer at læse om andre koreanske restauranter i New York, så har jeg bedt min veninde April lave en guide, som I finder her:

Guide til koreanske restauranter i New York >>

Her name is Han, 17 E 31st St, Midtown, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop