Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

New York: Frokost på Her Name is Han

Frokost på Her Name is Han, New York Blog

Efter at have fået ordnet vipperne på Ebenezer spiste jeg frokost på Her Name is Han, som er en populær koreansk restaurant i Koreatown. Der var som sædvanlig kø udenfor, men ventetiden var kun en halv times tid, som blev fordrevet med en lille gåtur i området.

Til frokost kan man vælge mellem forskellige menuer på Her Name is Han. De bliver alle sammen serveret med et lille udvalg af banchan (små sideretter), samt ris og suppe, og koster kun omkring 17-18$.

Jeg valgte menuen med grøntsagsbibimbap, som var lige hvad jeg havde lyst til den dag. Bibimbap er en klassisk koreansk ret med ris, der er toppet med forskellige slags grøntsager, en rå æggeblomme, gochujang (red pepper paste), og nogle gange kød. Man blander det hele godt sammen, før man spiser det, og selvom jeg synes jeg er meget nøje med min bibimbap-blandingsteknik, så får jeg altid at vide af mine koreanske venner, at jeg ikke blander det nok.

Hvis I kunne tænke jer at læse om andre koreanske restauranter i New York, så har jeg bedt min veninde April lave en guide, som I finder her:

Guide til koreanske restauranter i New York >>


Her name is Han, 17 E 31st St, Midtown, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop