Sidste måned var Oluva og jeg i New York på samme tid, så vi aftalte, at vi da selvfølgelig skulle mødes til brunch. Oluva og jeg har kendt hinanden i over 20 år, lige siden vi begge to startede som spritnye stewardesser ved Maersk Air. Oluva er stadigvæk stewardesse, og flyver rundt i hele verden, og denne gang landede hun i New York.
Valget faldt på Clinton St. Baking Co. som er en gammel favorit fra dengang Ana og jeg var roommates på Lower East Side. Dengang var brunch altid lig med Clinton Street, men jeg har ikke været forbi siden pandemien, så det føltes næsten lidt nostalgisk at være tilbage igen.
Nu til det vigtige: Maden. Clinton St. Baking Co. er kendt for deres fantastiske Southern Food og jeg er en total sucker for deres blueberry pancakes som serveres med warm maple butter og smager fantastisk. Jeg plejer at bestille bacon ved siden af til at dyppe med og ja, det er supergodt! Oluva havde aldrig smagt Chicken& Waffles før, så det var det hun endte med at bestille, og det er også noget Clinton Street gør ganske godt. Ellers er er deres Eggs Benedict med laks også et hit, og noget, der helt klart kan anbefales, for både Hollandaise og laks er altid helt i top.
Lige et pro-tip: Book et bord, ellers ender du med at vente i en evighed. Oluva og jeg var der på en random onsdag, og vi ventede i 30-minutter på et bord. Føltes som 30 timer, da vi begge to var ved at dø af sult..
Clinton Street Baking Co., 4 Clinton St, Lower East Side, New York