Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

London: Polpo – En italiensk bàcaro i Soho

Polpo, italienske tapas i London

Polpo er navnet på den sødeste lille bàcaro i Soho, London, og det var her AC og jeg havde besluttet os for at spise aftensmad forleden. En bàcaro er en slags italiensk variant af den spanske tapasbar, hvor man typisk kigger forbi til småretter og et glas et-eller-andet. 

Man kan ikke bestille bord på Polpo om aftenen, og da det lille lokale tilsyneladende er permanent fyldt til bristepunktet, kan man godt komme til at vente ret længe på, at der bliver plads til en. Dog er det hele ventetiden værd, for maden smager rigtig godt og er oven i købet ret billig. Vi ankom omkring kl. 19 og skrev os op på ventelisten. Vi fik at vide, at der nok ville være et bord til os en time senere, og det var der.

På menuen finder man pizza og pasta samt forskellige småretter, cicheti, og menuen skifter jævnligt, så man ikke når at blive træt af maden, selvom man er stamgæst. Hvad med ansjos og kikærtecrostinis? Kartoffel- og parmesan-crocchetter? Eller kammuslinger med pancetta og ærter? Selvfølgelig kunne jeg ikke vælge, så jeg bestilte alle tre retter og sørgede selvfølgelig også for at smage på ACs mad.

PS: Der er selvfølgelig også en Polpo-kogebog med lækre og enkle opskrifter samt masser af flotte billeder at savle over.

Min London Blog


Polpo, 41 Beak Street, London

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop