Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

London: Polpo – En italiensk bàcaro i Soho

Polpo, italienske tapas i London

Polpo er navnet på den sødeste lille bàcaro i Soho, London, og det var her AC og jeg havde besluttet os for at spise aftensmad forleden. En bàcaro er en slags italiensk variant af den spanske tapasbar, hvor man typisk kigger forbi til småretter og et glas et-eller-andet. 

Man kan ikke bestille bord på Polpo om aftenen, og da det lille lokale tilsyneladende er permanent fyldt til bristepunktet, kan man godt komme til at vente ret længe på, at der bliver plads til en. Dog er det hele ventetiden værd, for maden smager rigtig godt og er oven i købet ret billig. Vi ankom omkring kl. 19 og skrev os op på ventelisten. Vi fik at vide, at der nok ville være et bord til os en time senere, og det var der.

På menuen finder man pizza og pasta samt forskellige småretter, cicheti, og menuen skifter jævnligt, så man ikke når at blive træt af maden, selvom man er stamgæst. Hvad med ansjos og kikærtecrostinis? Kartoffel- og parmesan-crocchetter? Eller kammuslinger med pancetta og ærter? Selvfølgelig kunne jeg ikke vælge, så jeg bestilte alle tre retter og sørgede selvfølgelig også for at smage på ACs mad.

PS: Der er selvfølgelig også en Polpo-kogebog med lækre og enkle opskrifter samt masser af flotte billeder at savle over.

Min London Blog


Polpo, 41 Beak Street, London

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje