Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

At være dansk i udlandet – Let’s open our world

Momondo - Dansk i udlandet//I samarbejde med Momondo//

Kan I huske at jeg for nogle måneder siden tog en DNA-test i forbindelse med Momondos kampagne The DNA Journey? Det var lige inden jeg tog til Seoul, og resultatet af testen gjorde mig endnu mere interesseret i at udforske The Motherland. 

Jeg har skrevet om testen og om hvad den betød for mig her:

> The DNA Journey – Her er jeg fra

I forbindelse med DNA-testen blev jeg også spurgt om, hvad danskhed er for mig, og hvordan det er, at være dansker i udlandet. Og føler jeg mig overhovedet dansk? Interessante spørgsmål, der i hvert fald gav mig stof til eftertanke, for hvornår er man egentlig dansk? Og hvad definerer danskhed?

Interviewet er nu oppe på Momondos hjemmeside, og har I fået lyst til selv at bedrive lidt DNA-baseret slægtsforskning, så har I lige nu chancen for at vinde jeres eget DNA-kit eller måske endda en DNA-rejse.

> Læs mit interview med Momondo om at være dansk i udlandet her

 

> Deltag i konkurrencen om jeres eget DNA Kit eller en DNA-rejse her (konkurrencen slutter d. 3. maj 2017)

 

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje