At være dansk i udlandet – Let’s open our world

Momondo - Dansk i udlandet//I samarbejde med Momondo//

Kan I huske at jeg for nogle måneder siden tog en DNA-test i forbindelse med Momondos kampagne The DNA Journey? Det var lige inden jeg tog til Seoul, og resultatet af testen gjorde mig endnu mere interesseret i at udforske The Motherland. 

Jeg har skrevet om testen og om hvad den betød for mig her:

> The DNA Journey – Her er jeg fra

I forbindelse med DNA-testen blev jeg også spurgt om, hvad danskhed er for mig, og hvordan det er, at være dansker i udlandet. Og føler jeg mig overhovedet dansk? Interessante spørgsmål, der i hvert fald gav mig stof til eftertanke, for hvornår er man egentlig dansk? Og hvad definerer danskhed?

Interviewet er nu oppe på Momondos hjemmeside, og har I fået lyst til selv at bedrive lidt DNA-baseret slægtsforskning, så har I lige nu chancen for at vinde jeres eget DNA-kit eller måske endda en DNA-rejse.

> Læs mit interview med Momondo om at være dansk i udlandet her

 

> Deltag i konkurrencen om jeres eget DNA Kit eller en DNA-rejse her (konkurrencen slutter d. 3. maj 2017)

 

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.