Kenya: Menengai – En meget gammel og meget stor vulkan

Visiting Menengai, volcano in Kenya

Jeg tænkte jeg ville dele nogle af indlæggene om Kenya fra min gamle blog, men desværre kunne jeg ikke finde SD-kortet med originalbillederne, så I må nøjes med de dårligt redigerede billeder med lav opløsning fra min gamle blog:

Søndag formiddag tog vi ud for at se Menengai-vulkanen, som er over 200.000 år gammel. Vi troede først at vi var gået forkert, da krateret var så stort, at det var svært at se, hvor det startede og sluttede og meget af det derfor bare så ud som resten af Rift Valley.

Det frarådes at man forsøger at kravle ned i bunden af krateret uden guide, da skrænterne er meget stejle og der ikk er nogle sikkerhedsforanstaltninger langs nedstigningen.

Da mine sandaler heller ikke var specielt egnet til bjergbestigning  (eller vulkan-nedstigning for den sags skyld), nøjedes vi med at gå lidt rundt oppe langs kanten. 4 heltemodige (læs:dumme) spanske señoritaer, som vi dagen inden havde delt safaribil med, insisterede dog på at begive sig ned i krateret på egen hånd til stor bekymring for guiderne ved indgangen.

Så sent som natten inden, havde de nemlig måtte redde en mand, som var strandet på en stejl afsats, i sikkerhed og de havde ikke den større lyst til at påbegynde endnu en redningsaktion. Nogle gange forstår jeg ikke helt hvordan folk prioriterer. Er man først kommet hele vejen til Kenya og har besluttet sig for at kravle ned i en vulkan, så virker det efter min mening både dumt og uansvarligt at sætte liv og lemmer på spil, blot for at spare de par kroner en guide koster.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  • Jeg er i Paris en uges tid for at repræsentere det koreanske hudplejemærke Schwanen Garten ved nogle modeshows her under Paris Fashion Week. Dog har jeg også en del fritid, …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje