Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Kenya: Menengai – En meget gammel og meget stor vulkan

Visiting Menengai, volcano in Kenya

Jeg tænkte jeg ville dele nogle af indlæggene om Kenya fra min gamle blog, men desværre kunne jeg ikke finde SD-kortet med originalbillederne, så I må nøjes med de dårligt redigerede billeder med lav opløsning fra min gamle blog:

Søndag formiddag tog vi ud for at se Menengai-vulkanen, som er over 200.000 år gammel. Vi troede først at vi var gået forkert, da krateret var så stort, at det var svært at se, hvor det startede og sluttede og meget af det derfor bare så ud som resten af Rift Valley.

Det frarådes at man forsøger at kravle ned i bunden af krateret uden guide, da skrænterne er meget stejle og der ikk er nogle sikkerhedsforanstaltninger langs nedstigningen.

Da mine sandaler heller ikke var specielt egnet til bjergbestigning  (eller vulkan-nedstigning for den sags skyld), nøjedes vi med at gå lidt rundt oppe langs kanten. 4 heltemodige (læs:dumme) spanske señoritaer, som vi dagen inden havde delt safaribil med, insisterede dog på at begive sig ned i krateret på egen hånd til stor bekymring for guiderne ved indgangen.

Så sent som natten inden, havde de nemlig måtte redde en mand, som var strandet på en stejl afsats, i sikkerhed og de havde ikke den større lyst til at påbegynde endnu en redningsaktion. Nogle gange forstår jeg ikke helt hvordan folk prioriterer. Er man først kommet hele vejen til Kenya og har besluttet sig for at kravle ned i en vulkan, så virker det efter min mening både dumt og uansvarligt at sætte liv og lemmer på spil, blot for at spare de par kroner en guide koster.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop