Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Hamburg Fiskemarked – Det handler ikke kun om fisk

Fiskemarkedet i Hamburg

// Min tur til hamburg var sponsoreret af Hamburg Tourism. Det var dog min egen idé at besøge Fiskemarkedet, så dette er ikke et sponsoreret indlæg:) //

Søndag morgen sidste uge stod jeg meget tidligt op for at besøge Fischmarkt, fiskemarkedet i Hamburg. Det var en våd og råkold morgen, så jeg havde ikke forventet at markedet ville være særligt velbesøgt, for hvem gider at stå op kl. 7 en søndag morgen, for at købe fisk?

Nu skal jeg være ærlig og fortælle jer, at jeg ikke havde researchet særligt meget inden mit besøg, for hvis jeg havde gjort det, så havde jeg sikkert fundet ud af, at Hamburg Fiskemarked slet ikke drejer sig særlig meget om fisk.

I stedet brugte jeg den første times tid på at vandre rundt og undre mig over, hvor fiskeauktionerne mon fandt sted, samt hvor jeg kunne købe den der sushi-morgenmad, jeg havde lovet mine rumlende morgensure mave, for at stå så tidligt op. Mine forventninger steg, da jeg så en stor rød murstensbygning, der lignede et auktionshus, men da jeg trådte indenfor, var alt jeg fandt rækker af borde med glade, øldrikkende tyskere.

Blandt boderne udenfor var der dog et par fiskehandlere, men de fleste solgte andre ting såsom frisk frugt og grønt samt slik og bagværk. Der var også flere steder, som kørte et mere loppemarkedsagtigt tema og solgte alt det, man lige står og mangler, samt en hel del, man aldrig kommer til at mangle, men som man køber alligevel, fordi klokken er 7 om morgenen, og man har festet hele natten på Reeperbahn (Hamburgs fest-/red-light-distrikt.

Reeperbahn-crowden udgjorde faktisk en ret stor andel af de besøgende, og et slag på tasken ville være at op mod 50% af dem, der besøgte markedet den søndag, egentlig var der, for at afslutte en aften, der nu var blevet til morgen, i byen.

På trods af, at der ikke var meget fisk over fiskemarkedet, så var det stadigvæk et rigtig hyggeligt sted, med en skøn og venlig atmosfære, og bare det faktum, at man kan få sig en fiskesandwich og en fadøl klokken 7 søndag morgen, er vel egentlig nok til at elske Hamburg Fiskemarked?

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop