Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

New York: Barnes & Noble – Boghandel på Union Square

Barnes & Noble på Union Square

Når New York nu har så mange hyggelige små boghandlere, hvorfor vil man så gå til Barnes & Noble? Tjah, nu er der jo nogle ting i livet, hvor størst er bedst, og det, som Barnes & Noble mangler i hipster-indie-appeal, kompenserer de for i udvalg.

Butikken er kæmpestor, og jeg tror aldrig, jeg har oplevet, at de ikke havde det, jeg ledte efter hvilket har været alt fra JAY-Zs bog til USMLE-forberedelsesmateriale og en digtsamling om New York. Sammenlignet med Danmark er priserne meget lave, og der er desuden ofte udsalg, hvor man finder populære titler og forfattere til spotpriser, så man får lyst til at efterlade sit tøj i New York og fylde kufferten med bøger i stedet.

Der er virkelig gjort en indsats for at få butikken til at virke mindre upersonlig, og man har sørget for faciliteter, der får folk til at ville blive lidt længere. Der gratis wi-fi og en café, der serverer Starbucks kaffe, så man kan tage en latte-pause, når man trænger til at hvile øjnene.

Barnes & Noble på Union Square har også tit specialarrangementer og bogsigneringer, så hold øje med deres website. Det kan jo være, at din yndlingsforfatter kigger forbi, mens du er i New York.

Min guide til billig tøjshopping i New York


Barnes & Noble, Union Square, New York

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.