Atlanta: Mit ophold på The Whitley i Buckhead

The Whitley, Atlanta, Buckhead

Intercontinental var fuldbooket de sidste dage jeg var i Buckhead, så jeg bookede et værelse på the Whitley i stedet.

The Whitley var tidligere et Ritz-Carlton-hotel, og meget af personalet er fra Ritz-Carlton, så man kan godt regne med supergod og venlig service. Hotellet har den skønneste, kæmpestore indendørs pool komplet med solstole og store lækre håndklæder, så man kan ligge ved poolkanten og lade som om, man er ved den franske riviera.

En aften tog jeg mig en drink i baren, og hvad der blot skulle have været en enkelt drink, udviklede sig til en hel aften. Bartenderen var virkelig flink, og vi kom til at snakke om japansk Suntory whisky, som nogle af jer måske kan huske som det mærke Bill Murray gør reklame for i Lost in Translation. Suntory fås i alle prisklasser og kvaliteter, og det viste sig at baren lå inde med en rigtig god en af slagsen, som jeg fik lov at smage på.

The Whitley ligger lige ved siden af Lenox Square og Phipps Plaza, så det er næsten umuligt ikke at shoppe, når man er der.

En af dagene spiste jeg morgenmad i hotellets restaurant, og jeg blev først ret skuffet over morgenmadsbuffeten, for den virkede noget afpillet med tanke på hotellets kaliber i øvrigt. Så fandt jeg ud af, at man kunne bestille det man ville fra menuen, og så gav det meget mere mening. Desværre havde jeg på det tidspunkt allerede været omkring buffeten flere gange og spist mig mæt i den kedelige buffetmad, men det er noget jeg vil huske til næste gang.

Mit værelse var skønt og sengen var enormt behagelig, men jeg opholdt mig kun på rummet for at sove. Jeg var nemlig færdig med mine eksamener, og forsøgte at se så meget af området som muligt, inden jeg skulle hjem.

Andre hoteller jeg har boet på i Buckhead, Atlanta:

Mit blogindlæg om InterContinental i Buckhead, Atlanta

Mit blogindlæg om Hilton Garden Inn i Buckhead, Atlanta


The Whitley, 3434 Peachtree Rd NE, Buckhead, Atlanta

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop