Ventura: Paradise Pantry og Mission San Buenaventura

Mission San Buenaventura

En af de sidste dage i Los Angeles tog jeg på et miniroadtrip for at møde Susie fra Relentless Writings. Vi har kendt hinanden online i årevis og faktisk drejer det sig om så lang tid, at ingen af os kunne huske, hvordan eller hvornår det hele startede.

Susie bor et par timer udenfor LA så vi aftalte at mødes på Paradise Pantry i Ventura, hvilket var cirka lige langt for os begge to.

Paradise Pantrys fokus er på ost og vin, så de fleste af retterne på menuen indeholdt en eller anden form for ost. Jeg har aldrig været den store ostespiser, og indtil for nogle år siden var den eneste slags ost, jeg kunne lide, de der terninger med koen på- Jeg tror ikke rigtigt det tæller?

På det seneste har jeg dog tilføjet flere forskellige slags ost til mit repertoire, og Poul plejer at sige, at for en person, der ikke kan lide ost, så spiser jeg godt nok meget af det.

På Paradise Pantry fik jeg en fænomenal  mac and cheese, spansk serrano (altid et sikkert kort) og en paté af en slags, mens Susie bestilte en ostetallerken og en sandwich med grillet ost.

Det var fedt endelig at møde Susie. Hendes blog er noget mere personlig end min, så jeg følte allerede, at jeg kendte hende. Udover at vide hvad hendes planer for resten af sommeren var, vidste jeg jo også, hvordan hun reflekterede over mange af de ting hun havde oplevet. Susie  er supersød og rigtig sjov. Jeg ved ikke, hvad hun vil synes om sammenligningen, men hun mindede mig altså lidt om Abby fra Navy CIS.

Jeg plejer ikke at drikke alkohol, hvis jeg skal køre bil, men jeg har lagt mærke til at de fleste mennesker i både Californien og New York finder det helt acceptabelt at tage et glas vin til maden for derefter at køre hjem.

I Californien er promillegrænsen 0,8 hvilket er noget højere end både Danmark (0,5) og Dubai (0,0), og jeg var jo på ferie, så jeg besluttede at tage et glas vin sammen med Susie. Dog fik jeg kolde fødder og endte med kun at drikke halvdelen.

Efter frokosten tog jeg med Susie over for at se en gammel katolsk kirke inde på Mission San Buenaventura-området, som daterer helt tilbage til 1749. Jeg er på ingen måde religiøs, men gamle bygninger fascinerer mig, og det var et smukt og fredfyldt sted.

Derudover ville jeg også være sikker på at al alkohol var elimineret, før jeg startede turen tilbage til Los Angeles. Jeg ved det lyder lidt skørt, da jeg med mit halve glas vin var langt under promillegrænsen, men jeg ved også, at jeg ville bebrejde mig selv, hvis der skulle ske noget, og jeg vidste, at jeg havde alkohol i blodet. Hvordan har I det mht. alkohol og bilkørsel? Synes I dette r ok at tage et glas vin og derefter køre bil?

Min Los Angeles Blog

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Los Angeles

Reklame – Book dit hotel i Los Angeles her:

Koreansk Hudpleje