Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Salt & Straw – Los Angeles Guide

Salt & Straw, Los Angeles

Salt & Straw har sine rødder i Portland, men spreder i dag isvaffel-glæde fra hele to placeringer i Los Angeles. Jeg har kun besøgt den butik, der ligger på Larchmont Blvd, men jeg er sikker på at den på Abbot Kinney Blvd i Venice er mindst lige så nice.

Menuen skifter med sæsonen og ingredienserne kommer fra nøje udvalgte lokale producenter. Der er ofte kø udenfor, specielt efter aftensmadstid, hvor folk kommer forbi Salt & Straw for lidt lækkert til dessert.

Personalet er supervenlige og de er generøse med smagsprøverne, så hvis man syntes sorbeten med jordbær og avocado lyder fristende, eller man ikke er helt sikker på om den is med gedeost og oliven nu også er noget for en, skal man ikke tøve med at bede om at smage en skefuld, inden man beslutter sig.

Nogle af smagsvarianterne lyder ret wild and crazy (nævnte jeg isen med gedeost og oliven?), men man indser hurtigt, at der faktisk er tænkt over sagerne, og efter en bid eller to undrer man sig over, at ingen er kommet på de smagskombinationer noget før.

Hvad skal man bestille? Alle elsker Almond Brittle with Salted Ganache.

• En kugle koster 5$, men hvis man har lyst, kan man dele en kugle i to, og på den måde smage to forskellige slags is. Vil man have en vaffel i stedet for et bæger, betaler man 1$ ekstra.

•  Der er kun parkering ude på gaden og specielt om aftenen kan det være rigtig svært at finde en parkeringsplads.


Salt & Straw, 240 N. Larchmont Blvd, Los Angeles, CA, Tel: +1 (323) 466-0485

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Los Angeles

Reklame – Book dit hotel i Los Angeles her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje