Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Tictail (LUKKET) – New York Shopping

Tictail

I starten af 2016 åbnede den svenske e-handelsvirksomhed Tictail deres første permanente butik på Lower East Side i New York. Onlineversionen af Tictail er lidt som Etsy shop og anvendes af designerspirer og indie-kunstnere for at nå ud til potentielle kunder, og den fysiske butik på hjørnet af Orchard Street er en håndplukket samling af varer fra Tictails markedsplads online.

Tictail er en af den slags butikker, der ikke føles som en butik, men mere som en super-hip persons dagligstue. Alt i butikken er nøje udvalgt, og der er ofte en interessant historie bag hvert design, som personalet gerne fortæller. Selvfølgelig betyder ”håndlavet”, ”unik” og ”små kollektioner” at prisniveauet er noget højere end hos fx H&M, men med tanke på alt det arbejde, der er blevet lagt i hver enkelt vare, så virker priserne bestemt ikke urimelige.

Min blog om New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje