Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

New York: The Standard Grill med 2 gange Tina

The Standard Grill i New York

Jeg var som sagt meget spændt på The Standard Grill, og blev absolut ikke skuffet. Stemningen, maden og de enormt gode (og enormt stærke) cocktails gik alt sammen op i en højere enhed, og vi havde en fantastisk aften.

Til forret fik jeg en stor skål med kyllingeleverpate, som smagte som foie gras, og til hovedret en lækker pasta med champignonsauce. Vi delte dog alle retterne ved bordet, og jeg spiste derfor også størstedelen af Tina’s saftige New York Strip.

The Standard Grill ligger i superhippe The Standard hotel og er efterhånden blevet lidt af en legende i Meatpacking District. Det er således et oplagt alternativ, hvis man vil spise der, hvor det hele det sker.
Menukortet spænder bredt og både maden og servicen er overraskende god med tanke på at restauranten tilsyneladende altid er fyldt til bristepunktet. The Standard Grill er opdelt i en bar/bistrodel og et main dining room, og det kan absolut anbefales at bede om et bord i main dining room, da det både er mest hyggeligt og mindst proppet.

The Standard Grill holder næsten åbnet døgnet rundt, men det bedste tidspunkt at bestille bord er omkring klokken 20-21 om aftenen som optakt til en bytur. Man kan nemlig få nogle rigtig gode og stærke cocktails, hvor specielt Penny Drop virkelig giver bang (eller rettere sagt; booze) for your buck.

Der er ikke nogen officiel dress code, men hvis man ikke er A-lister, vil man nok føle sig temmelig under-dressed i kondisko og bæltetaske. Efter middagen kan man slå et smut forbi The Standards rooftop-bar Le Bain og drikke endnu flere cocktails samt nyde den fantastiske udsigt over New York.

• En hovedret koster 25-35$ og cocktails koster omkring 12$ + drikkepenge.

• Highlights: Hele gulvet i restauranten er dækket af kobbermønter, hvilket ser ekstremt fedt ud! Jeg er allerede begyndt at gemme mine pennies..

Min New York Blog


The Standard Grill, The Standard Hotel, 848 Washington St (between 13th St & Little W 12th St), Meatpacking District, New York NY 10014, Tlf.: 
(212)-645-4100

> Besøg The Standard Grill’s website

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje