New York: Roof Garden Café at The Met

Roof Garden Cafe at The Met, New York

Det var en af de der fantastiske, solrige fredage i New York. Jeg havde tilbragt det meste af eftermiddagen med at slentre rundt i West Village’s hyggelige gader, og før jeg vidste af det, var klokken 18, og jeg måtte skynde mig op til Roof Garden Café på Upper East Side, hvor jeg skulle mødes med nogle venner.

Roof Garden Café er baren oven på The Metropolitan Museum of Art og det er skønt sted at mødes om eftermiddagen eller tidligt om aftenen.

Man betaler ikke entré for at komme ind på selve baren, men derimod betaler man 15$ for at komme ind på museet. Metropolitan Museum of Art er jo en af sværvægterne indenfor museer, så det kan varmt anbefales at man går sig en runde og ser nogle af udstillingerne, inden man styrer mod baren. Jeg er ellers ikke så god til museer, og jeg kan let remse en lang række ting op, som jeg heller vil tilbringe tiden med, men The Met er altså i museernes superliga, og selv en komplet kunst-analfabet som jeg, blev ret imponeret over udstillingen med byzantinsk kunst og afsnittet med impressionistiske malerier, som jeg passerede på min vej op til Roof Garden Café.

Udsigten fra Roof Garden Café er betagende, og jeg ankom lige midt i det, som fotograferne kalder golden Hour. Jeg tror jeg tog over 20 billeder under helt perfekte lysforhold, men ingen af dem blev særlig gode. Endnu en påmindelse om, at jeg burde læse brugsanvisningen til mit kamera..


Jeg havde lidt problemer med at finde den rigtige elevator, men personalet var meget venlige og fik peget mig i den rigtige retning. Roof Garden lukker ret tidligt, og drinks er lidt dyre, så Roof Garden er typisk et sted man mødes til en enkelt drink før man går ud og spiser.

De bedste dage at besøge Roof Garden er fredag eller lørdag, hvor baren holder lidt længere åbent (indtil 20:15) end i hverdagene. Roof Garden er kun åben maj-oktober, og da det er helt open-air er der ikke meget ved at besøge baren, hvis solen ikke skinner.

Der er ingen dresscode og de fleste er derfor ret afslappet klædt på, bortset fra dem, der skal videre til et eller andet fancy sted senere. Der er ingen steder at sidde ned, så det kan anbefales at tage nogle behagelige sko på.

• En øl koster 9$ og et glas vin koster 13$

•Udsigten er spektakulær, så husk at tage kamera og selfie-stick med.

Min blog om New York City


Roof Garden Café at The Met, The Metropolitan Museum of Art, 5th Floor (via elevatoren i European Sculpture and Decorative Arts galleriet), Åbningstider: Søn-tor: 10:00-16:30, Fre+ lør: 10:00-20:15, Kun åben maj-oktober og kun når vejret tillader det.

> Besøg Roof Garden’s website

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop