New York: 4 parker man skal besøge

Central Park i New York
Central Park

New York City er ikke kun skyskrabere og travle gader. Byen har også flere skønne parker, og selv på Manhattan er man sjældent mere end et par blokke væk fra den nærmeste grønne oase. Her er nogle af de mest populære parker, som det bestemt kan anbefales at kigge forbi:

Central Park

Central park er en skøn grøn oase midt i New Yorks betonjungle, og det er et af de steder, man ikke må gå glip af, når man besøger New York. Der er tit ret mange mennesker nede omkring de sydlige indgange til parken, men går man blot nogle gader længere nordpå, burde det ikke være noget problem at finde sin egen lille uforstyrrede plads i solen.

Når vejret er godt er Central Park det perfekte sted for en picnic, eller hvad med en løbetur rundt om Jaqueline Kennedy Onassis Reservoir, som er den store sø, der ligger i den nordlige del af parken? Central Park er kæmpestor, så vil man gøre sig håb om at se mere end en brøkdel af parken, kan det anbefales, at man enten lejer en cykel eller tager en cykeltaxi.

Central Park i en cykeltaxi >>

Picnic i Central Park >>

The High Line i New York
The High Line

The High Line

The High Line løber gennem Chelsea på et gammelt jernbanespor højt hævet over byens gader. Den 2,3 km lange park er helt unik, og et skønt sted at tage en lille pause fra New Yorks travle byliv. I sommermånederne kan man købe mad og drikke fra boderne i området mellem 15th&17th Street, og der arrangeres dagligt forskellige aktiviteter i parken.

Det er blevet rigtig populært at besøge The High Line, og specielt i weekenden plejer der at være ret proppet. Kom tidligt, eller vær forberedt på at dele jernbanesporet med resten af New York.

The High Line på en kold decemberdag >>

Sockerbit og The High Line >>

Bryant Park i New York
Bryant Park

Bryant Park

Sammenlignet med Central Park og The High Line virker Bryant Park måske ikke så spændende, men parken er populær blandt newyorkere. Om sommeren kan man slænge sig på den store firkantede græsplæne, mens man om vinteren kan stå på skøjter på den gratis skøjtebane.

Der er masser af små borde opstillet langs parken, hvor man kan spise sin medbragte mad. Lady M ligger lige ved Bryant Park, og deres Milles Crêpes Cake er fantastisk. Bryant Park danner tit rammerne for diverse aktiviteter såsom tai chi lektioner og filmvisninger, så hold øje med kalenderen på parkens website.

Bryant Park Café – Summer in the city >>

Madison Square Park
Madison Square Park

Madison Square Park

Madison Square Park er hyggelig, men egentlig ikke et sted, man hænger ud. Jeg har dog alligevel taget parken med i dette indlæg, for det er nemlig her, at man finder den originale placering af burgerbaren Shake Shack. Hvis man ikke har smagt en Shake Shack burger før, så er Shake Shack helt sikkert grund nok til at besøge Madison Square Park.

Shake Shack i Madison Square Park >>

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop