NYC: Fredag i Brooklyn – Middag og fest

Brooklyn New York

New York sover aldrig og Tina og jeg har da også kørt natteravne-stilen denne weekend. Fredag aften var vi inviteret til middag hos Tina Diep i Brooklyn, og hvilket måltid det var! Hun havde lavet en lækker sweet potato-suppe til forret og helstegt andebryst med blandet salat til hovedret.

Saftigt og helt perfekt stegt. Det smagte enormt godt, og jeg glæder mig til, at hun lægger opskrifterne op på sin madblog, som hun lige har startet. Jeg ville gerne linke til den, men hun har bedt mig om at vente, indtil hun har lidt mere indhold.

Efter at vi havde spist, tog Tina os med til en privatfest i et gammelt industrilokale i Brooklyn, der for nylig er blevet lavet om til lejligheder. Der var masser af kreative mennesker til festen, og vi fik snakket med både skuespillere, musikere og kunstnere. Sådan nogle kreative personligheder forstår virkelig at feste, og klokken 4 om morgenen var vi alle sammen begyndt at snakke spansk, mens vi drak Licor 43 shots i køkkenet. Sikke en aften!  Det blev ud på morgenen, før vi vendte næsen hjem mod Manhattan efter en aften og nat vi sent vil glemme. Privatfester er de bedste!

Min New York Blog

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop