New York: Spritzenhaus med Tina og Ike

Spritzenhaus in Brooklyn, NYC Blog

Efter Smorgasburg mødtes jeg med min veninde Tina og hendes mand. De har lige fået et barn, baby Ike, og det var første gang, jeg så ham. I ved, jeg ikke er så glad for børn, men Ike var supersød. Han græd slet ikke under tiden vi var sammen. Derimod grinede han meget og drak en forfærdelig masse mælk.

Vi besluttede os for at tage en øl på Spritzenhaus, som ligger på grænsen mellem Williamsburg og Greenpoint. Tina var lidt betænkelig ved at tage Ike med på bar, men vi så flere andre børn derinde og sågar et baby shower, så der var ingen problemer med det.

Det slog os begge to hvordan området har ændret sig de seneste år. Fra at være hipsters only tiltrækker det nu flere og flere børnefamilier. Dette gælder også Spritzenhaus og sammenlignet med vores sidste besøg for nogle år siden, så var der markant færre tatoveringer og hipsterskæg og markant flere barnevogne. Måske er det hipsterne, som er blevet voksne? Eller huslejen i området, som er steget?

Det var rigtig rart at se Tina igen men en hel del anderledes end før i tiden, nu da hun har et barn. I gamle dage plejede vi jo at drikke rødvin og feste til ud på de små timer. Har jeg fortalt jer om dengang jeg var ved at misse mit fly til Las Vegas, fordi vi var i byen i Fort Greeene? Denne gang spiste vi pizza på en børnevenlig restaurant og endte aftenen kl. 22. Tina er dog en rigtig sej mor, og Ike er heldig at have sådan en sød familie.

Spritzenhaus, 33 Nassau Ave (at Nassau and Guernsey), Greenpoint, Brooklyn New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje