New York: Spritzenhaus med Tina og Ike

Spritzenhaus in Brooklyn, NYC Blog

Efter Smorgasburg mødtes jeg med min veninde Tina og hendes mand. De har lige fået et barn, baby Ike, og det var første gang, jeg så ham. I ved, jeg ikke er så glad for børn, men Ike var supersød. Han græd slet ikke under tiden vi var sammen. Derimod grinede han meget og drak en forfærdelig masse mælk.

Vi besluttede os for at tage en øl på Spritzenhaus, som ligger på grænsen mellem Williamsburg og Greenpoint. Tina var lidt betænkelig ved at tage Ike med på bar, men vi så flere andre børn derinde og sågar et baby shower, så der var ingen problemer med det.

Det slog os begge to hvordan området har ændret sig de seneste år. Fra at være hipsters only tiltrækker det nu flere og flere børnefamilier. Dette gælder også Spritzenhaus og sammenlignet med vores sidste besøg for nogle år siden, så var der markant færre tatoveringer og hipsterskæg og markant flere barnevogne. Måske er det hipsterne, som er blevet voksne? Eller huslejen i området, som er steget?

Det var rigtig rart at se Tina igen men en hel del anderledes end før i tiden, nu da hun har et barn. I gamle dage plejede vi jo at drikke rødvin og feste til ud på de små timer. Har jeg fortalt jer om dengang jeg var ved at misse mit fly til Las Vegas, fordi vi var i byen i Fort Greeene? Denne gang spiste vi pizza på en børnevenlig restaurant og endte aftenen kl. 22. Tina er dog en rigtig sej mor, og Ike er heldig at have sådan en sød familie.

Spritzenhaus, 33 Nassau Ave (at Nassau and Guernsey), Greenpoint, Brooklyn New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop