Rockaway Beach – En dag på stranden i New York

Mens solen stadigvæk skinner i New York, må jeg hellere se at få skrevet om min udflugt til Rockaway Beach. Rockaway Beach ligger et godt stykke vej fra Manhattan, men det var forbavsende let at komme dertil. Jeg tog færgen fra Wall Street (Pier 11), og turen tog en time men føltes meget kortere, på grund af den flotte udsigt undervejs. I starten af turen tog alle billeder af Manhattans skyline, og senere var det Brooklyns kystlinje, der kom i fokus.

På Rockaway Beach mødtes jeg ved Lea og Mohammed som begge to ankom fra Brooklyn. Jeg var taget af sted i rigtig god tid, så jeg havde nogle timer alene på stranden. Vejret var fantastisk, så jeg gik mig en tur langs vandet, før jeg fandt et sted at sidde ned. Det var en overraskende fin strand, og der var rigtig meget liv.

Leah havde taget picnickurv med, så jeg gik op for at købe os empanadas og fried plantains på Caracas. Jeg stod i kø i over en halv time og blev bidt en million gange af nogle vildt irriterende sandfluer, før det endelig var min tur til at blive ekspederet.

Vi gik derefter ned på stranden og fandt et sted at slå os ned. Jeg er ikke det store badedyr, og jeg havde også desværre glemt mit håndklæde, så mens de andre svømmede, holdt jeg øje med maden og kom til at spise alle Leah’s grønne Pringles. Jeg mistænker at de putter et eller andet i de chips, så man ikke kan stoppe med at spise dem, når man først er begyndt.

På vej hjem tog jeg subwayen, og det fortrød jeg godt nok, for på grund af diverse forsinkelser tog det mig næsten to timer at komme tilbage til Lower East Side.  Hvis I overvejer en tur til stranden disse dage, kan jeg derfor kun anbefale, at I tager færgen begge veje.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>