New York: Eyelash Extensions hos Ebenezer

Ebenezer Eyelash Extensions, 7th Avenue, New York

Ebenezer er en koreansk kæde af saloner, der har specialiseret sig i eyelash extensions af meget høj kvalitet. De er noget dyrere end de fleste andre saloner men til gengæld er resultatet altid perfekt, så jeg betaler gerne lidt mere.

Hos Ebenezer går de meget op i at resultatet skal se naturligt ud, så vil man have vipper der er lidt vildere end det, som naturen har givet en, skal man sørge for at understrege dette ved den forudgående vippekonsultation. Når man betaler så meget for et par vipper, vil man jo have, at resultatet kan ses, så vær opmærksom på at få kommunikeret at vipperne gerne må være lange og fyldige.

Det tager typisk lidt over en time, og i løbet af behandlingen kommer der en dame forbi og masserer fødder og hænder i et par minutter, hvilket er en rigtig behagelig detalje.

Man kan tilvælge at få en mascara på som gør at vipperne holder længere. Jeg synes også at det gør dem mindre tilbøjelige til at klistre sammen, så det kan bestemt anbefales. Derudover tilbyder de også at man får opfriskende øjengel maske på. Det er den slags masker som man kan købe til ingen penge i de fleste skønhedsbutikker, så det giver måske ikke så meget mening at betale overpris for den service i salonen, men huden under øjnene føles dejligt gennemfugtet bagefter, og man ser mere vågen ud.  

Der er flere Ebenezer-saloner i New York, og den som er mest kendt, er nok den i Koreatown. Jeg foretrækker dog salonen på 7th Avenue, for de har sjældent lige så travlt, og man kan tit få en tid samme dag som man ringer ind, hvilket er en stor fordel for sådan nogle som mig, der ikke er gode til at planlægge i forvejen. Ebenezer er den eneste salon i verden, der får lov at røre mine vipper, og jeg har efterhånden været der så mange gange at personalet genkender mig, og ved præcist, hvordan jeg vil have det.

For noget tid siden havde jeg Trine med derhen, og hun fik de flotteste vipper sat på. Vi hyggesnakkede selvfølgelig med personalet bagefter, og jeg fortalte at Trine var min søster. Jeg tror dog vi misforstod hinanden lidt, for da jeg kommer ind den efterfølgende gang bliver jeg mødt af det sædvanlige ”Hi Sanne! How are you?” efter fulgt af et ”How’s mom?”. Det tog lidt før jeg forstod hvad de mente, og jeg måtte derefter grinende forklare at Trine altså var min lillesøster. Uanset hvad så er Ebenezer et af de bedste steder i New York at få lavet lash extensions og jeg kan varmt anbefale salonen på 7th Avenue. Hvis I kommer forbi, kan I jo hilse og sige at I kender min mor:)


Ebenezer Eyelash Extension, 474 7th Avenue, 6th Floor, Garment District, New York. Tlf: +1 212 967 1301

Pris: Afhænger af hvilken slags vipper man vil have. Jeg plejer at betale omkring 120USD + drikkepenge for mine.


LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop