Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

New York: JAY-Z i Brooklyn – 4:44

JAY-Z koncert i New York

Så skete det endelig! Jeg har prøvet a komme af sted til JAY-Z koncert i flere år, men det har aldrig lige passet, og efter hans On The Run Tour blev jeg nervøs for, om han mon var gået på pension. Da 4:44-touren blev offentliggjort skyndte jeg mig derfor at klikke 2 billetter hjem, uden at vide, hvem jeg skulle af sted med. Heldigvis fik Poul noget uventet ferie, så han kunne joine mig for en uforglemmelig aften i Brooklyn, der som bekendt er JAY-Z’s hjemmebane.

Begejstringen vil ingen ende tage, da JAY-Z læger op til fællessang med de indledende strofer af den afdøde Brooklyn-rapper Notorius B.I.G.’s ”Juicy”. Efter første sætning ”It was all a dream..” sang publikum resten af både første og andet vers. Det var stort!

Koncerten bød også på en smuk og rørende hyldest til Chester Bennington, forsangeren for Linkin Park, som JAY-Z har lavet rigtig meget sammen med. Hele koncerthallen var oplyst af lygterne fra tusindvis af mobiltelefoner, mens JAY-Z sang Numb/Encore.

Senere sang JAY-Z også Marcy Me fra det nye album. Sangen er en af mine nye JAY-Z favoritter, men jeg har ikke set den på andre set-lister fra touren. Med tanke på hvor meget Brooklyn den sang er, virkede det dog kun helt naturligt, at han selvfølgelig skulle synge den i Barclays.

Det var en fantastisk aften og jeg sang, skreg og råbte så meget, at jeg var hæs flere dage efter. På trods af Barclays Center’s enorme størrelse føltes koncerten både intim og personlig, og man fik et indblik i de indre dæmoner Mr. Carter har kæmpet med under tilblivelsen af et album, der i den grad reflekterer og kigger indad. Personligt, intimt og uendelig smukt! Bedste koncert ever!

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>