Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

New York: Pastrami Sandwich på Katz’s Delicatessen

Pastramisandwich på Katz's Delicatessen

Katz’s Delicatessen har New Yorks bedste pastramisandwich, så selvom der vrimler med turister, og selvom servicen nogle gange kan være lidt kort for hovedet, så kommer jeg alligevel trofast igen.

Der er ikke andet end pastrami og sennep i sandwichen, men tro mig; det er alt man behøver. Jeg er ellers ikke den store pastrami fan, og jeg spiser stort set aldrig pastrami i Danmark, men den på Katz’s er noget helt særligt. Sammenlignet med den oksepastrami, som man finder i Danmark, så er pastramien på Katz’s meget mere saftig og mør. Pastramien tilberedes løbende, og fyrene bag disken giver gerne smagsprøver, hvis man spørger. Senneppen på Katz’s er selvfølgelig også hjemmelavet, og udgør den perfekte følgesvend til de tykke, saftige pastramiskiver.

Sammen med sandwichen følger der også en tallerken med pickles. Blandt New Yorks jødiske befolkning er pickles, syltede grøntsager, en hel kunstart, som gennem årene er blevet forfinet. I dag finder man således nogle af de absolut bedste af slagsen i New York. De syltede agurker i USA har ikke det søde touch, som de har i Danmark, men er mere salte og krydrede i smagen. Det er ikke til at beskrive, det skal smages!

Man får en lille papirslap når man går ind, og den skal man passe godt på, for det er her alt man bestiller bliver skrevet ned. Sidder man ved bordet får man en regning, men bestiller man kun ”to go” så betaler man ved kassen. Uanset hvad skal man altid beholde sin ”ticket” og aflevere den på vejen ud. Hvis man mister den, så koster det 50$ i bøde.

• Pastramisandwichen koster $20

Katz’s Delicatessen,  205 E. Houston Street (between Avenue A & Norfolk St), Lower East Side, New York

> Læs mit første blogindlæg om Katz’s Delicatessen (2015)

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>