New York: Cocktailparty på Chéri (LUKKET) i Harlem

Chéri i Harlem, nNw York

Update: Chéri er lukket

Onsdag aften var jeg inviteret til et cocktailparty på den franske bistro Chéri i Harlem. Chéri er lige blevet kåret til den bedste restaurant i Harlem af TripAdvisor, og det skulle jo fejres.

Manden bag Chéri er den franske kok Alain Eoche, som tidligere bl.a. har drevet den populære restaurant Reconfort i Paris i over 20 år. Alain Eoche har dog altid haft en drøm om at åben en restaurant i New York, og den drøm blev til virkelighed sidste år, hvor Chéri endelig slog dørene op på Lenox Avenue.

Da alle var ankommet holdt Alain Eoche en tale, hvor han udtrykte sin taknemmelighed over den varme velkomst, han havde fået i nabolaget.

Han virkede som en rar og ydmyg person, og jeg kunne sagtens forestille mig, hvordan han hver aften går rundt blandt bordene og sørger for at alle har det godt, hvilket jeg kunne læse mig til, at han plejer at gøre, i nogle af de anmeldelser, jeg googlede frem aftenen inden.

Jeg kunne rigtig godt lide at Chéri ikke føltes som en restaurant, men mere som at være hjemme hos en ven. Indretningen var personlig med masser af sjæl, og der var en lille historie bag de fleste elementer som fx tallerknerne med Andy Warhol billeder, der viste sig at være et af Alain Eoches gør-det-selv-projekter.

En lind strøm af franske delikatesser inklusive foie gras, snegle og paté ankom til bordene, og i kombination med rigelige mængder fransk rødvin og champagne blev stemningen hurtigt højlydt og hjertelig. I løbet af aftenen var der også liveoptræden af jazzsangerinden Lady Leah, som plejer at underholde til Chéris søndagsbrunches.

Det var en dejlig aften, som jeg er rigtig glad for at jeg fik lov at være med. Angående invitationen, så kom den som noget at en overraskelse, da jeg jo er baseret i Dubai, og min blog ikke er særligt stor sammenlignet med de amerikanske mega-blogs. Dog viste det sig, at dem som arrangerede aftenen havde læst mine tidligere indlæg om andre restauranter i Harlem.

De vidste derfor, at jeg synes særdeles godt om området, og da de havde set, at jeg var i New York lige nu, besluttede de sig for at invitere mig. Da jeg talte med dem var det tydeligt, at de vidste, hvad min blog handlede om, hvem jeg er og hvad jeg ellers går og laver. Dette var en forfriskende forandring fra Dubai, hvor visse PR-medarbejdere bare inviterer en tilfældig gruppe bloggere uden at foretage selv den mest basale research såsom at læse bloggernes ”About-side”, før de tager kontakt. Så hvis nogle af Dubais PR-mennesker læser med, så tag venligst ved lære af PR-medarbejderne herovre.

Min blog om New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje