New York: Chelsea Market og Friedman’s Lunch

Friedman's Lunch, Chelsea Market i New York

Jeg lovede for nogle dage siden at jeg nok skulle skåne jer for flere Times Square billeder, men madbilleder derimod, -dem slipper I ikke for:)

Den lejlighed vi havde lejet lå kun få minutters gang fra Chelsea Market, som er lidt af et feinschmecker frokostparadis. I den gamle småkagefabrik, der tidligere husede produktionen af Oreos, finder man i dag et utal af små, hyggelige specialbutikker og frokostrestauranter.

Hvad enten man har lyst til østers, pizza eller måske en cupcake, er der helt sikkert en restaurant til formålet. Det er ikke helt billigt at spise frokost i Chelsea Market, men til gengæld holder restauranterne generelt et rigtig højt niveau. Et af de steder vi særligt forelskede os i, var Friedman’s Lunch. De fleste, der på et eller andet tidspunkt har haft næsen begravet i en økonomibog, fanger sikkert referencen til økonomen Milton Friedman’s berømte citat (”there’s no such thing as a free lunch”),  og det var også det, som gjorde mig nysgerrig.

Frokosten var ikke gratis, men derimod solid og velsmagende. Jeg fik fish tacos med masser af koriander, sprøde grøntsager og paneret fisk, og Tina fik en ordentlig tamp af en burger, som blev serveret med en overdimensioneret syltet agurk.

Efter frokosten ville vi egentlig have været forbi Fat Witch Bakery, som er berømt for deres exceptionelt gode brownies, men vi måtte desværre se os besejret af fish tacos og burgeren, og i stedet for trille hjem og slå mave.

Min New York Blog


Friedman’s Lunch, Chelsea Market, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje