Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

New York: Chelsea Market og Friedman’s Lunch

Friedman's Lunch, Chelsea Market i New York

Jeg lovede for nogle dage siden at jeg nok skulle skåne jer for flere Times Square billeder, men madbilleder derimod, -dem slipper I ikke for:)

Den lejlighed vi havde lejet lå kun få minutters gang fra Chelsea Market, som er lidt af et feinschmecker frokostparadis. I den gamle småkagefabrik, der tidligere husede produktionen af Oreos, finder man i dag et utal af små, hyggelige specialbutikker og frokostrestauranter.

Hvad enten man har lyst til østers, pizza eller måske en cupcake, er der helt sikkert en restaurant til formålet. Det er ikke helt billigt at spise frokost i Chelsea Market, men til gengæld holder restauranterne generelt et rigtig højt niveau. Et af de steder vi særligt forelskede os i, var Friedman’s Lunch. De fleste, der på et eller andet tidspunkt har haft næsen begravet i en økonomibog, fanger sikkert referencen til økonomen Milton Friedman’s berømte citat (”there’s no such thing as a free lunch”),  og det var også det, som gjorde mig nysgerrig.

Frokosten var ikke gratis, men derimod solid og velsmagende. Jeg fik fish tacos med masser af koriander, sprøde grøntsager og paneret fisk, og Tina fik en ordentlig tamp af en burger, som blev serveret med en overdimensioneret syltet agurk.

Efter frokosten ville vi egentlig have været forbi Fat Witch Bakery, som er berømt for deres exceptionelt gode brownies, men vi måtte desværre se os besejret af fish tacos og burgeren, og i stedet for trille hjem og slå mave.

Min New York Blog


Friedman’s Lunch, Chelsea Market, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop