New York: En aften på Bryant Park Café – Summer in the city

Bryant Park Café i New York

I New York må man ikke drikke alkohol offentligt (udover på restauranter og barer), så har man lyst til en kold øl i Bryant Park, ender man meget let på Bryant Park Café. Bryant Park Café er en del af Bryant Park Grill, der liggere ved siden af, men som er noget mere fancy med vinmenu og hvide duge. Bryant Park Café er derimod ret casual, og man kan komme, som man er. Dog er der alligevel tit mange jakkesæt på caféen, da det er et populært sted at mødes til en fyraftensøl.

Tidligere på aftenen havde Trine og jeg spist koreansk mad med Sue på Miss Korea, men inden det var sengetid, kunne vi lige nå forbi Bryant Park og tage en drink med min gamle studiekammerat Ehsan.

Der var næsten helt fyldt, da vi kom, så vi tænkte, at vi også hellere måtte bestille lidt at spise, så de ikke fortrød, at de havde givet os et af de sidste borde, der var tilbage. Vi delte også en flaske vin, og jeg kan ikke huske præcis hvad den kostede, men jeg tror ikke det var så dyrt, for så havde jeg husket det.

Det er altid sjovt at mødes med Ehsan, for han har altid gang i en masse nye projekter. Lige for tiden er han helt opslugt af SUP (Stand Up Paddle boarding) som han begyndte med for nogle måneder siden. Han går på et SUP-hold, der træner ude på Hudson River, og da Poul og jeg var i New York tidligere på måneden prøvede han at få os lokket med, men vi kunne desværre ikke rigtig finde tid til det. Ehsan prøvede selvfølgelig igen at overtale Trine og mig til en SUP-prøvelektion, men Trine har dårligt knæ, så det var også denne gang uden held.

Bryant Park Cafe, 1065 6th Ave #2400, New York

Læs mit blogindlæg om da jeg endelig tog med Ehsan ud og prøvede SUP i Hudson River

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje