Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

New York: Da Mitzie Mee mødte Katz’s Delicatessen

Katz's Delicatessen i New York

De fleste mennesker kender sikkert Katz’s Delicatessen fra filmen ”When Harry Met Sally”, hvor stedet dannede rammerne om Meg Ryans berømte orgasme-faking, men Katz’s er faktisk en meget gammel, meget elsket institution på Lower East Side.

Jeg gik første gang forbi ved aftensmadstid, men jeg blev skræmt væk af alle turisterne, som fyldte hele restauranten og det meste af fortovet udenfor.

Et par timer senere, omkring kl. 22, så det hele dog lidt mere overskueligt ud, og jeg smuttede indenfor. Pastrami-sandwiches på Katz’s skulle være helt uden sammenligning, men jeg er ikke så meget for pastrami, så jeg bestemte mig for en bagel med creamcheese og laks i stedet.

Jeg stillede mig i, hvad jeg troede var bagelkøen, men det var det ikke. Bagels er åbenbart ikke sandwiches, men bagels, så *swoosh*, videre til bagelkøen.

Fyren bag disken, som smurte min bagel, var sjov og entusiastisk. Måske var han lige mødt på arbejde, måske elskede han bare at servere scheiße-gode bagels, hvem ved? Men han var rigtig flink og god til sit arbejde.

Min bagel var perfekt ristet og stjal ikke opmærksomheden fra den himmelske forening af laks og creamcheese. Det var udsøgt! Når man først har smagt frisk cream cheese i New York, er det altså svært at gå tilbage til Philadelphia igen.

PS: Jeg har en tilståelse: Jeg har faktisk aldrig set When Harry Met Sally. Jeg skal ikke kunne sige hvorfor, men jeg tror, at jeg var lidt for lille til at forstå filmen, da den havde premiere i 1989, og jeg har ikke fundet tid til at se den senere.

Det samme gælder E.T. Jeg var bange for alle slags monstre (selv de søde), da jeg var barn, så min barndom var 100% E.T.-fri. Dog havde jeg en periode, hvor jeg var overbevist om at E.T. gemte sig nede i vores toilet…ret underligt, og jeg skal ikke uddybe det mere. Jeg tror du ville blive overrasket over at se, hvor mange linjer, der rent faktisk mangler i mit film-cv..

Katz’s Delicatessen,  205 E. Houston Street (between Avenue A & Norfolk St), Lower East Side, New York

> Læs mit blogindlæg om pastrami-sandwichen på Katz’s Delicatessen (2017)

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>