Los Angeles: The Standard Hollywood – Lidt af en skuffelse

The Standard, Hollywood, Los Angeles

De første dage i Los Angeles boede vi på The Standard på Sunset Blvd. Jeg havde glædet mig rigtig meget til at bo der, da det er samme hotel, som pigerne fra SATC checker ind på, da de besøger LA i sæson 3. Jeg tror mit ræsonnement var, at hvis hotellet er godt nok til Carrie B, burde det jo også være godt nok til mig, så selvom de online anmeldelser, jeg kunne finde var lidt so-so, så var mine forventninger alligevel skruet helt op.

Efter at have afleveret bilen til valet parking ude foran, trådte vi ind i en supersmart lobby, der blandt andet inkluderede en fyr i et glasbur og nogle vældigt strømlinede kaktusser. Personalet i receptionen var flinke, og da vi havde bestilt værelset hjemmefra, gik der ikke mange minutter, før vi fik udleveret vores nøgler og begav os hen mod vores rum.

Desværre knækkede filmen lidt her, for vores rum viste sig at være et af de dårligste på hele hotellet. Det lå nede af en lang mørk korridor, og vi havde Sunset Boulevards trafik dundrende lige udenfor. Derudover lå rummet næsten under gadeplan, så er var bælgmørkt derinde, selv midt på dagen. Ikke specielt fedt!

Og ja, jeg ved da godt, at vi bare kunne have betalt lidt mere for et rum mod poolen, og at der altid vil være mindre attraktive rum, men øv, hvor var det rum bare en nitte. Resten af ferien var vi dog rigtig heldige med hotelværelserne (vi blev jo opgraderet til en suite på Mondrian), så jeg skal ikke klage.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Los Angeles

Reklame – Book dit hotel i Los Angeles her:

Koreansk Hudpleje