Los Angeles: Silver Lake Reservoir

Silver Lake i Los Angeles

Lørdag morgen tog jeg af sted til Silver Lake for at løbe mig en tur omkring Silver Lake Reservoir, men på vejen derhen fik jeg overbevist mig selv om at al for meget fysisk aktivitet på en lørdag morgen var en dårlig idé, så jeg besluttede mig for bare at gå en tur i området i stedet.

Ud fra hvad jeg kunne læse online skulle området omkring Silver Lake være både smukt og grønt, så jeg kunne ikke undgå at føle mig en smule skuffet, da jeg kom frem. Der var nemlig et stort hegn omkring vandreservoiret, og selvom det sikkert er nødvendigt for at undgå forurening af vandet, samt at folk tager sig en dukkert, så var det altså en øjebæ af dimensioner.

Langs den sydlige ende af søen, er der to parker: En for mennesker og en for hunde (plus deres mennesker). Hundeparken var meget velbesøgt, mens menneskeparken næsten var tom, men jeg er sikker på at det må være et skønt sted at tage hen for at slappe af eller gå på line (yes, jeg så en linedanser, da jeg var der), hvis man bor i nærheden.

Hvis man ligesom mig blot er en turist på gennemfart, vil man sikkert synes at Silver Lake Reservoir er en smule kedeligt, med mindre man har løbeskoene med, for løbestien omkring søen så rigtig fin ud.

Der er ingen restauranter eller caféer lige ved søen, men jeg fandt en food truck, der solgte friskpresset juice og købte mig en flot grøn en til morgenmad. Går man lidt længere ned langs Silver Lake Blvd, er der en god håndfuld restauranter og caféer inklusive den populære L&E Oyster Bar.

Silver Lake er et meget up-and-coming nabolag, og området er kendt for at være en legeplads for kreative sjæle. Med tanke på alle de spændende restauranter jeg så (specielt omkring Sunset Blvd), så er Silver Lake også godt på vej til at blive et rigtigt foodie-område.

Jeg har hørt at Silver Lake Reservoir inden for den nærmeste fremtid ikke længere skal fungere som drikkevandsreservoir, og at der derfor er planer om at rive hegnet ned og gøre området mere park-agtigt, men indtil det sker, ville jeg nok skippe søen og i stedet tage direkte hen til restauranterne i stedet.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Los Angeles

Reklame – Book dit hotel i Los Angeles her:

Koreansk Hudpleje