Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Pizza på Gjelina Take Away – Min første bid af LA

Gjelina Take Away, pizza i Venice

Efter at jeg var landet i Los Angeles var mit første stop Gjelina på Abbot Kinney Blvd. Jeg elsker det sted, og jeg ville have, at en af deres pizzaer skulle være det første, jeg spiste i Los Angeles.

Uanset hvilken dag i ugen, og hvilken tid på dagen er restauranten altid smækfuld, så jeg gad ikke engang forsøge at få et bord. I stedte fortsatte jeg direkte til Gjelina’s Take Away ved siden af. Her kan man købe pizzaer, sandwich og salater fra Gjelina til at tage med, men der er også et par enkelte borde i lokalet, hvor man kan spise sin nyindkøbte mad.

Tomatsaucen har en intens smag af solmodnede tomater, og bunden er sprød, men samtidig lidt sej, som en rigtig pizzabund skal være. Pizzaerne er ikke særligt store, og de ret dyre, men da det med stor sandsynlighed vil være blandt det bedste du spiser i Los Angeles, så lov mig at du ikke besøger Venice uden at tage forbi Gjelina.

> Læs mit blogindlæg om morgenmad på Gjelina

> Læs om min aften på Gjelina med AC


Gjelina Take Away, 1427 Abbot Kinney Blvd, Venice, Los Angeles

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Los Angeles

Reklame – Book dit hotel i Los Angeles her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje