Los Angeles: Morgenmad på Aroma Bakery Cafe

Aroma på sunset, Los Angeles

Da vi var i Los Angeles i september fandt Rikke og Tina en rigtig god café, Aroma Bakery Café, på Sunset Blvd. Det var dog ikke før vores sidste dag i Los Angeles, at det endelig lykkedes dem at lokke Poul og jeg med derhen. Rigtig synd, for det var et dejligt sted med en morgenmadsmenu, der ville kunne tilfredsstille selv den mest kræsne gane.

Vi bestilte lidt af hvert og nåede både at prøve deres lækre wraps med avocado og æg, flere forskellige slags omeletter samt frisk frugt. Det hele blev skyllet ned med en kop the med frisk mynte og en glas friskpresset appelsinjuice. Det var ret dyrt sammenlignet med de andre morgenmadsrestauranter på Sunset, men jeg synes at det var pengene værd. Med solen skinnende over os, Sunset Boulevard lige udenfor og planer om en dag på Venice Beach, tror jeg ikke en morgen i Californien kunne blive meget bedre.

Læs mit blogindlæg om lemon-ricotta pancakes på Gjelina, som er en anden restaurant i LA med rigtig god morgenmad.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Los Angeles

Reklame – Book dit hotel i Los Angeles her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje