Los Angeles: Manhattan Beach – Jet lag og cupcakes

Manhattan Beach i Los Angeles

Mine intentioner var at sove så længe som muligt, men placeringen af hotellet lige ved den sidste del af indflyvningen til lufthavnen gjorde, at det var lidt af en udfordring at få sovet ordentligt igennem. Dog må de 10 timers søvn jeg fik på flyet i går åbenbart have været tilstrækkeligt, for jeg vågnede kl. 7.00 og følte mig frisk som en havørn, på trods af at jeg ikke havde sovet mere end et par timer sammenlagt.

Efter at have spist en typisk amerikansk budgethotels-morgenmad checkede jeg ud og gik de ca. 600m hen til det andet hotel, som jeg havde booket for i dag. Det er et rigtig lækkert Marriott-hotel med badekar og fladskærms-tv og bedst af alt;  værelserne er lydisolerede, så selvom flyene stadigvæk brager hen over hovedet på mig, har jeg slet ikke lagt mærke til det, mens jeg har været her.

Fra hotellet går der en shuttlebus ned til Manhattan beach, hvor jeg har været hele eftermiddagen. Det er et rigtig hyggeligt område med en dejlig bred strand, hvor der er opstillet beachvolleynet, som blev flittigt anvendt da jeg var der. Sammenlignet med Venice Beach og Santa Monica Beach er Manhattan Beach meget mindre turistet. Området har også masser af små restauranter og specialbutikker, så det var ikke noget problem at få tiden til at gå.

Da jeg blev lækkersulten satte jeg mig ind på Cupcakes Couture, som er et fint, lyserødt konditori (2017: Cupcakes Couture hedder nu Manhattan beach Creamery). Her kunne man vælge mellem ’Designer’-cupcakes til 4$ eller ’Couture’ –cupcakes til 7$. De så alle sammen rigtig gode ud, men jeg besluttede mig til sidst for en cupcake med strawberry cheesecake smag samt en macaroon med jordbærsmag. Jeg plejer ellers ikke at være så vild med cupcakes, da jeg synes at de ofte er lidt for søde for min smag, men den jeg fik i dag var helt perfekt, og jeg fortrød næsten, at jeg ikke havde bestilt 2.

Nu er jeg tilbage på hotellet og kan godt begynde at mærke, at klokken faktisk er lidt over 4.00 om natten dansk tid, så efter at jeg har spist aftensmad i hotellets restaurant skal jeg vist på hovedet i seng.

Læs mit indlæg om en anden gang jeg besøgte Manhattan Beach i Los Angeles >>

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Los Angeles

Reklame – Book dit hotel i Los Angeles her:

Koreansk Hudpleje