Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Los Angeles: En dag i Koreatown

Koreatown i Los Angeles

Trine og jeg elsker koreansk mad, så når vi rejser sammen er vi altid på udkig efter koreanske restauranter, eller endnu bedre: Koreanske nabolag, de såkaldte Koreatowns. Koreatown i Los Angeles er kæmpestor. Faktisk tror jeg det er en af de største i verden?

I området finder man koreanske banker, restauranter og shoppingcentre, men i modsætning til fx. Chinatown, så er der ikke rigtig nogle traditionelle koreanske bygninger og dekorationer, og man skal ikke besøge Koreatown på grund af sightseeingen. Alle skilte er dog på koreansk, og man hører mere koreansk end engelsk i gaderne. I supermarkederne kan man købe alle de koreanske ingredienser man behøver for at lave autentisk koreansk mad, og så er der selvfølgelig masser af gode koreanske restauranter i området.

Vi fandt et shoppingcenter som på bedste koreanske vis havde en hel etage kun med restauranter. Der spiste vi en frokost bestående af bulgogi, som er grillet kød marineret i en særlig sauce, og naeng-myun som er kolde nudler i en superlækker suppe med isterninger.

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.