Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Los Angeles: Chinatown og Thien Huong

Chinatown, Los Angeles

I Los Angeles tilbragte vi også en formiddag i Chinatown. Vi fandt et bazar-agtigt shoppingcenter som solgte alt muligt lige fra fake håndtasker til brudekjoler, samt et supermarked, som udover almindelige kødvarer også solgte grisetryner og hønsefødder.  Jeg går ud fra at de alternative ingredienser ikke kun var der for at skræmme turister, men rent faktisk bliver brugt i madlavningen, for vi så flere, der stoppede ved køledisken og købte varer. Apropos turister, så var der stort set ingen, da vi var der, og Chinatown var et rigtig hyggeligt område at slendre omkring i.

Der er masser af kinesiske restauranter i området, man da vi spottede en vietnamesisk restaurant inde i et shoppingcenter, foreslog jeg, at vi gik ind og fik os en skål pho. Trine havde aldrig smag pho før, så jeg forklarede hende hvordan man selv tilsætter lime, bønnespirer og friske krydderurter. Det var lige noget for hende!

Thien Huong virkede som et ret afslappet sted, men til frokosttid opstod der hurtigt en megalang kø udenfor restauranten. Heldigvis havde vi på det tidspunkt allerede fået bestilt vores pho samt en omgang friske forårsruller. Maden smagte fantastisk, og var uden tvivl et af rejsens bedste og billigste måltider.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Los Angeles

Reklame – Book dit hotel i Los Angeles her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje