Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Los Angeles: Chinatown og Thien Huong

Chinatown, Los Angeles

I Los Angeles tilbragte vi også en formiddag i Chinatown. Vi fandt et bazar-agtigt shoppingcenter som solgte alt muligt lige fra fake håndtasker til brudekjoler, samt et supermarked, som udover almindelige kødvarer også solgte grisetryner og hønsefødder.  Jeg går ud fra at de alternative ingredienser ikke kun var der for at skræmme turister, men rent faktisk bliver brugt i madlavningen, for vi så flere, der stoppede ved køledisken og købte varer. Apropos turister, så var der stort set ingen, da vi var der, og Chinatown var et rigtig hyggeligt område at slendre omkring i.

Der er masser af kinesiske restauranter i området, man da vi spottede en vietnamesisk restaurant inde i et shoppingcenter, foreslog jeg, at vi gik ind og fik os en skål pho. Trine havde aldrig smag pho før, så jeg forklarede hende hvordan man selv tilsætter lime, bønnespirer og friske krydderurter. Det var lige noget for hende!

Thien Huong virkede som et ret afslappet sted, men til frokosttid opstod der hurtigt en megalang kø udenfor restauranten. Heldigvis havde vi på det tidspunkt allerede fået bestilt vores pho samt en omgang friske forårsruller. Maden smagte fantastisk, og var uden tvivl et af rejsens bedste og billigste måltider.

Min Los Angeles Blog >>

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.