Los Angeles: Cheesecake Factory i Beverly Hills

Cheesecake Factory i Beverly Hills

Cheesecake Factory er endnu en af mine amerikanske favoritter og selvom nogle måske vil mene at Cheesecake Factory blot er endnu en restaurantkæde uden sjæl, men for mig er Cheesecake Factory essensen af meget af det, jeg elsker ved USA. I’m a fan!

Jeg synes det er et genialt koncept, lidt ligesom Jensens Bøfhus men med et kæmpe sortiment og endnu større portioner, og jeg kan altid finde masser af ting på deres menukort, som jeg har lyst til. Kan man abstrahere fra overentusiastiske servitricer og det faktum at alle Cheesecake Factories ligner hinanden, uanset om man er i Las Vegas eller LA, så er Cheesecake Factory helt sikkert et besøg værd.

Da vi var i Los Angeles besøgte vi den Cheesecake Factory der ligger Beverly Hills. Efter at have spist hver sin kæmpe burger, skulle vi selvfølgelig have kage til dessert. Det smagte supergodt, men selv med de bedste intentioner, lykkedes det os dog kun at komme halvvejs igennem kagen. Som mange andre steder i USA var der gratis refill på sodavand, et koncept jeg godt synes man kunne indføre i Danmark.

Min yndlingsburgerrestaurant i Los Angeles er dog In-N-Out Burger, og tager man på den In-N-Out der ligger lige ved LAX kan man se fly der lander og letter lige over hovedet på en.


Cheesecake Factory, 364 N Beverly Dr., Beverly Hills, Los Angeles

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Los Angeles

Reklame – Book dit hotel i Los Angeles her:

Koreansk Hudpleje