Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Los Angeles: Hej fra vores suite på Mondrian!

Mondrian, hotel i Los Angeles

Vi ville afslutte rejsen med stil, så de sidste dage i LA bor vi på fantastiske Mondrian på Sunset Boulevard. Mondrian er gennemført luksus på den smarte måde med lækkert design og flotte mennesker, så AC og jeg følte os en smule under-dressed og grimme i håret, da vi smuttede ud af den røde jeep og ind i den fancy hotellobby i går.

Jeg havde glædet mig rigtig meget til at bo på Mondrian, som er kendt som et af West Hollywoods absolut bedste hoteller, så min begejstring ville ingen ende tage, da flinke Michael i receptionen informerede os om, at vi var blevet opgraderet fra det standarddobbeltværelse, vi oprindeligt havde booket, til en hjørnesuite på 11. etage!

Vi har den vildeste udsigt over LA og kan samtidig holde et vågent øje med, hvad der sker på Skybar, som er Mondrians berømte poolbar. Suiten er stor og skøn, og skyld i, at vi har brugt uhensigtsmæssigt meget tid på hotellet. I dag var vi dog ude at se os lidt omkring (tæller brunch på The Ivy mon som sightseeing?), og i morgen har vi også planer hele dagen. Jeg satser dog stærkt på også at nå et par timer ved poolen, så vi kan nyde de dejlige omgivelser en sidste gang, inden vi checker ud og rejser hjem.


Mondrian, 18440 Sunset Blvd, West Hollywood, Los Angeles

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.