Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Los Angeles: Hej fra vores suite på Mondrian!

Mondrian, hotel i Los Angeles

Vi ville afslutte rejsen med stil, så de sidste dage i LA bor vi på fantastiske Mondrian på Sunset Boulevard. Mondrian er gennemført luksus på den smarte måde med lækkert design og flotte mennesker, så AC og jeg følte os en smule under-dressed og grimme i håret, da vi smuttede ud af den røde jeep og ind i den fancy hotellobby i går.

Jeg havde glædet mig rigtig meget til at bo på Mondrian, som er kendt som et af West Hollywoods absolut bedste hoteller, så min begejstring ville ingen ende tage, da flinke Michael i receptionen informerede os om, at vi var blevet opgraderet fra det standarddobbeltværelse, vi oprindeligt havde booket, til en hjørnesuite på 11. etage!

Vi har den vildeste udsigt over LA og kan samtidig holde et vågent øje med, hvad der sker på Skybar, som er Mondrians berømte poolbar. Suiten er stor og skøn, og skyld i, at vi har brugt uhensigtsmæssigt meget tid på hotellet. I dag var vi dog ude at se os lidt omkring (tæller brunch på The Ivy mon som sightseeing?), og i morgen har vi også planer hele dagen. Jeg satser dog stærkt på også at nå et par timer ved poolen, så vi kan nyde de dejlige omgivelser en sidste gang, inden vi checker ud og rejser hjem.


Mondrian, 18440 Sunset Blvd, West Hollywood, Los Angeles

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Los Angeles

Reklame – Book dit hotel i Los Angeles her:

Koreansk Hudpleje