Los Angeles Blog: Helt alene i LA

Los Angeles Blog

Det var med tungt hjerte, at jeg sagde farvel til New York i går. Jeg har haft nogle helt fantastiske uger, og jeg havde slet ikke lyst til at forlade yndlingsbyen. At tage til Los Angeles en uge helt alene virkede som en fremragende idé, da jeg planlagde rejsen, men da jeg gik om bord på Delta-flyvningen fra JFK til LAX føltes alting bare træls.

Jeg har være i Los Angeles mange gange før, men altid sammen med venner eller familie, så jeg ved slet ikke hvordan man tackler LA sådan helt på egen hånd.

En bil er jo et must, men jeg opdagede hurtigt at det også ville have været praktisk med en navigatør/kortlæser. Selvom Google Maps-stemmen fik mig nogenlunde sikkert fra lufthavnen til Hollywood, ville det nu have været dejligt med rigtig person på passagersædet ved siden af til at trykke nye ruter ind samt guide mig, når Google-damen kommer med tvetydige instrukser.

En anden ting er, at mange af turistattraktionerne i byen er ret gearede mod grupper, og hvor sjovt er det lige at besøge Disneyland helt selv? Jeg har dog overvejet at gøre det alligevel, da jeg aldrig har været i Disneyland før.

Jeg har også overvejet er at køre til Mexico, men jeg kunne ikke forestille mig, at Tijuana er et specielt fedt sted at være på egen hånd?

Jeg bor på en billigt hotel/motel på Sunset Blvd i Hollywood, lidt længere østpå end jeg plejer. Det er et dejligt område tæt på Hollywood/Vine-stationen, så jeg kan være i West Hollywood i løbet af få minutter. Naturområdet ved Silver Lake er også kun en kort køretur væk, så jeg har overvejet at tage mig en løbetur derovre senere i dag.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Los Angeles

Reklame – Book dit hotel i Los Angeles her:

Koreansk Hudpleje