Los Angeles: L & E Oyster Bar – Hyggelig restaurant i Silver Lake

L & E Oyster Bar in Los Angeles

Jeg har altid været helt vild med østers, men denne sommer tog det næsten overhånd. Med få undtagelser spiste jeg nemlig østers hver eneste dag under min tur til Los Angeles. Der er jo altid plads til en østers eller to, og jeg slubrede dem i mig både morgen, middag og aften.

En af de bedste østersbarer jeg besøgte var L & E Oyster Bar i superhippe Silver Lake i det østlige Los Angeles. Jeg lagde mærke til restauranten, da jeg var ude for at se Silver Lake Reservoir, og den så så hyggelig ud, at jeg besluttede mig for at køre tilbage og spise der nogle dage senere. L&E Oyster Bar får friske østers fløjet ind hver dag fra østersfarme i Nordamerika og New Zealand, og priserne på restauranten afhænger derfor af markedsprisen. Det er sikkert et af de steder i byen med det bedste og friskeste udvalg og de mest fornuftige priser. Lægger man den hyggelige placering oveni hatten har man et vindende koncept.

Østers kan være alt fra små og salte til store og flæskede. Personligt foretrækker jeg dem af medium størrelse. De små er for små til at være besværet værd, og de store er nogle gange så store, at man bliver bange for, at de hopper op fra deres skal og går til angreb. Derudover bryder jeg mig ikke om, når konsistensen bliver for kompakt. Jeg vil helst kunne sluge dem i en mundfuld.

På L & E Oyster Bar bestilte jeg et halvt dusin blandede østers (Kiwi Cups, Satori og Minter Sweet) og de smagte alle sammen fantastisk. Jeg kunne have fortsat hele aftenen med at slubre østers, men min pengepung krævede, at jeg også bestilte noget mere mættende, så jeg besluttede mig for at prøve deres Dungeness Crab Cocktail, inden jeg fik brændt hele feriebudgettet af på østers. Det fortrød jeg ikke for næstefter østers er krabbe en af mine skal-bærende yndlingsspiser, og krabbecocktailen smagte dejligt.

L & E Oyster Bar ligger i en rustik lille bygning på Silver Lake Boulevard, og det er uden tvivl et af de skønneste steder at få sit østers-fix i LA. De friske østers flyves ind hver dag fra nøje udvalgte, primært nordamerikanske østersfarme, og dem som jeg har smagt var utroligt friske og lækre. De bliver serveret med det sædvanlige tilbehør, men jeg syntes ikke de behøvede andet end et lille dryp citron.

Restauranten ligger i gadeplan og en trappe op finder man baren, hvor der ud over østers også serveres snacks og ost.
Østers er jo en fantastisk spise, men de er dyre og mætter ikke særligt godt, så glem ikke at bestille en salat eller måske en clam chowder med bacon og kartofler ved siden af, så du bliver ordentligt mæt.
Det bedste køb på menuen må være The Dirty Dozen ($30) som er 12 blandede østers, men man kan også bestille individuelle østers fra et imponerende udvalg i menuen.

Hvis man ikke kan lide østers, så serverer L&E Oyster Bar også andet godt fra havet samt forskellige slags salater. Baren ovenpå har en mere begrænset menu, og serverer ud over østers primært snacks og ost.

Hvad skal man bestille? The Daily Dozen (30$)

• Priserne på drikkevarer er meget rimelige, men hvis man foretrækker at drikke sin egen flaske vin koster dette 20$.

• Der er Happy Hour i baren ovenpå mandag-fredag kl. 17:00-19:00 men lave priser på østers og drikkevarer.

• Der er et tillæg på 0,5$/person på filtreret vand, hvormed man støtter det lokale Silver Lake Reservoir Conservancy


L & E Oyster Bar, 1637 Silver Lake Blvd, Silverlake, Los Angeles

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Los Angeles

Reklame – Book dit hotel i Los Angeles her:

Koreansk Hudpleje