LA: Katana – Skøn japansk restaurant i West Hollywood

Katana - Los Angeles

Katana er en hip japansk restaurant perfekt placeret i hjertet af West Hollywood. På menukortet finder man forskellige småretter og sushi samt et stort udvalg af robata, japanske grillspyd, så uanset om man er til fisk, fugl, okse eller kun grøntsager, er der helt sikkert noget, der vil friste.

Hvis vejret er til det, så prøv at få et bord på den elegante terrasse udenfor, der vender lige ud mod Sunset Strip.

Maden serveres så hele bordet kan dele, og alt afhængigt af appetit, behøver man 2-3 retter eller 5-6 grillspyd og en salat for at blive mæt, så regn med at bruge omkring 30-40$+ drikkepenge på maden (og mere, hvis man kun spiser sushi).

Med perfekt beliggenhed i krybeafstand til nogle af West Hollywoods bedste barer, er Katana et oplagt sted at starte en aften i byen. Der er en stor og populær bar indendørs, så tag en drink til at hjælpe fordøjelsen på vej, inden du går videre.

• Grillspyd bestiller man enkeltvis, og de koster fra 2,5$ og op.


Katana, 8439 W. Sunset Blvd, West Hollywood, Los Angeles

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Los Angeles

Reklame – Book dit hotel i Los Angeles her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje