Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Helsingborg – Barfota på stranden

Barfota, Helsingborg

Sidste weekend besøgte jeg Rikke i Helsingborg. Hun har lige købt en kæmpe kasse af et hus sammen med sin kæreste Magnus, så de havde travlt med at male og ordne alt det, der skal ordnes, inden man flytter ind. Jeg ville gerne have skrevet, at jeg gav en hjælpende hånd, men hvis sandheden skal frem, så var jeg nok primært ansvarlig for at spise osterejer og gå i vejen.

Om aftenen spiste vi på Barfota, som er en herlig lille restaurant helt nede på stranden i Helsingborg. Den begrænsede, men fristende, menu var et udvalg af den slags fusioner, man forventer at finde på et sted som dette. Rikkes trøffelrisotto med shitakesvampe var en frisk nordisk fortolkning af den italienske klassiker, og jeg undrer mig stadigvæk over, hvor den mon fik sin grønne farve fra?

Min Yum Woon Sen var ret langt fra den thailandske original, men den smagte godt, så ingen grund til oprør. Magnus fik en burger og jeg fortrød med det samme, at jeg ikke også havde bestilt en. Når jeg er ude at spise nu for tiden oplever jeg tit, at det er mit alter ego, der tager over og bestiller maden (et eller andet sundt), til stor fortrydelse for mit stakkels sædvanlige jeg, der egentlig meget hellere ville have haft en stor fed burger.

Vi bestilt først bord nogle timer inden, så vi fik ikke et af de populære borde lige ud til stranden til at starte med. Da vi var færdige med hovedretterne var et af de gode borde dog blevet ledigt, så til dessert vankede der smuk svensk solnedgang og chokoladetrøfler.

En anden god restaurant ved stranden i Helsingborg er Pålsjö Krog, som jeg har blogget om her


Barfota er lukket og i stedet er der kommet en bar/restaurant som hedder Fria Bad & Bar

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje