Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Farvel Las Vegas og goddag LA og Budget Inn

Budget Inn, Sunset Blvd, Los Angeles

Igår rykkede vi så teltpælene op fra Las Vegas og kørte mod Los Angeles. Vi havde lejet en fin blå Ford Focus, som var den mindste bil de havde hos Dollar Rent-a-car, men den kostede kun 200$ for 1 uge. Vi forlod Las Vegas lidt over middag, og efter ca. 5 timers kørsel var vi fremme ved Budget Inn på Sunset Boulevard.

Et skilt udenfor proklamerede at der var “armed patrol” og  indgangen så mildest talt nedslidt ud. Værelset havde kun et enkelt vindue og det vendte ud mod en væg, så der var ikke meget at kigge på. Vi blev dog ellers positivt overrasket over værelset, som var pænt og rent, og med velfungerende airconditioning . Der er også et køleskab, så efter at have hvilet lidt gik vi ned til Ralphs (lækkert supermarked) for a købe proviant i form af vand, cola og snacks. Morgenmaden på Budget Inn er typisk amerikansk motel-morgenmad, så det er ikke noget at skrive hjem om, Tror vi må forbi Ralphs igen og købe yoghurt og muesli til køleskabet.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Los Angeles

Reklame – Book dit hotel i Los Angeles her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje