Din Tai Fung – Los Angeles Restauranter

Din Tai Fung - Los Angeles

Opdatering: Din Tai Fung i Arcadia er nu flyttet til Westfield Santa Anita

Nogle af LA’s bedste dumplings får man på den taiwanske restaurant Din Tai Fung. Man kan ikke bestille bord, men når man ankommer, får man udleveret et kø-nummer og må pænt vente på, at man bliver råbt op. Din Tai Fung er ekstremt populær, og der er ofte kø helt ud på parkeringspladsen foran. Ventetiden fordriver man med at udfylde bestillingssedlen, man får udleveret sammen med sin nummerlap, så man er klar til at bestille lige så snart man får tildelt et bord.

Din Tai Fung er mest kendt for sine soup dumplings, xiao long bao, der udover svinekød og/eller krabbe også indeholder en skefuld suppe. De serveres rygende varme og spises i en mundfuld, så man skal passe på, at man ikke brænder tungen.

• Din Tai Fung ligger i Arcadia, så bor man på Sunset Strip må man regne med 30-45 minutters kørsel.

• I samme shopping plaza som Din Tai Fung finder man også en taiwansk bager samt en asiatisk skønhedsbutik, som også er et besøg værd.

• Din Tai Fung er bedst for frokost, da der er et godt stykke at køre, og ikke så meget andet at lave i området.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Los Angeles

Reklame – Book dit hotel i Los Angeles her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje