LA: Cassia – Trendy restaurant i Santa Monica

Cassia, restaurant i Santa Monica

Jeg elsker alt ved Cassia. Det store, åbne lokale med højt til loftet og den summende lyd af folk der snakker ved bordene. Den asiatisk-californiske menu, som ved første øjekast virker uoverskuelig, men som ved nærmere inspektion viser sig at have taget det absolut bedste fra de involverede køkkener og gjort det til sit eget.

Tilbage til menuen. Cassia er et af den slags steder, hvor man kan tage selv sine mest kræsne venner med, for menuen har noget for enhver smag. Østers? Salat (med vandmand!)? Grillet kød? Man finder det hele på menuen og den gode nyhed er, at det ikke blot er halvdårlige versioner af kedelige fusioner. Der er ikke gået på kompromis med smagen og en af de bedste laksaer, jeg nogensinde har spist, var den jeg fik på Cassia.

Cassia er en skøn restaurant og selvom man bor et stykke fra Santa Monica er det en af de restauranter, som man ikke må gå glip af, når man besøger Los Angeles.

• Der er mad for enhver smag og pengepung på Cassia. En skål laksa koster $22 og er mættende nok til at gøre det ud for en hovedret, men vil man have lidt ekstra såsom østers eller kød fra grillen løber det hurtigt op.

• Der er et 3% tillæg på regningen, som går til at dække fuld helbredsforsikring for alle ansatte, hvilket jeg synes er en rigtig god idé.

• Restauranten er kæmpestor og der er masser siddepladser, så det burde ikke være et problem at få bord. Kommer man i weekenden er det dog en god idé at reservere bord i forvejen.

Hvad skal man bestille? Grilled Pig’s Tail. Sådan en grisehale er jo lidt fed, men smager forbavsende godt. Skrab kødet af og spis det rullet ind i et salatblad, dyppet i den medfølgende vietnamesiske sauce.

Hvad skal man have på? Cassia er afslappet men chic, og jeans ville være helt ok, måske sammen med en pæn top og et par høje hæle.


Cassia, 1314 7th St, Santa Monica, CA 90401, Santa Monica

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Los Angeles

Reklame – Book dit hotel i Los Angeles her:

Koreansk Hudpleje